Μαρία Μαϊλλη, η γυναίκα πίσω από τα fairynails

Η Μαρία Μαϊλλη είναι μία νέα, προσγειωμένη κι επιτυχημένη γυναίκα, που παρά την κρίση,  έχει καταφέρει να έχει μία υγιή επιχείρηση, όπου οι πελάτες- γυναίκες και άνδρες- μένουν ευχαριστημένοι και από τις υπηρεσίες των fairynails, αλλά και από τις τιμές!

The K-magazine:  Είσαι αυτή που «έφερε» nail bars στην Ελλάδα. Πρωτοποριακή ιδέα, την οποία ακολούθησαν κι άλλοι. Τι ήταν αυτό που σε ενέπνευσε;
Μαρία Μαϊλλη: Γυρνώντας από τις σπουδές μου στο Λονδίνο και μετά στο Μιλάνο, όπου τα nailbars είχαν αρχίσει να ξετρυπώνουν διαπίστωσα πόσο έλειπε κάτι τέτοιο από τα Ελληνικά δεδομένα! Το είδα σαν business opportunity και παράλληλα σαν έναν χώρο πολύ ευχάριστο και δημιουργικό για να δουλεύω. Πίστεψα μάλλον σωστά όπως αποδείχτηκε πως οι υπηρεσίες ομορφιάς θα έπρεπε να είναι προσιτές, να γίνονται χωρίς το άγχος του ραντεβού κ σε πολύ όμορφους χώρους που απευθύνονται σε γυναίκες κι άντρες όλων των ηλικιών !!!

The K-magazine: Πέρα από την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και το minimal design των καταστημάτων, τι είναι αυτό που διαφέρει τα  fairynails  από τα υπόλοιπα nail bars?
Μαρία Μαϊλλη: Στα καταστήματα μας δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε- από τα βερνίκια μέχρι τα άλατα που βάζουμε. Κοιτάμε να είναι τα καλύτερα στην αγορά, να έχουμε την μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων , και να είμαστε οι πρώτοι που ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις και τα νέα χρώματα! Έχουμε μεγάλη ποικιλία σε ότι έχει να κάνει με προϊόντα περιποίησης άκρων και έτσι εξυπηρετούμε και τις πελάτισσες που περιποιούνται μόνες τους τα χέρια και τα πόδια τους. Για μας πρωταρχικό παράγοντα παίζει η καθαριότητα και η σωστή αποστείρωση των εργαλείων και πιστεύουμε πρώτα στην σωστή δουλειά και μετά στο αισθητικό κομμάτι.

The K-magazine: Παρά την οικονομική κρίση, ευτυχώς, τα καταστήματα είναι γεμάτα… Τι νομίζεις ότι ωθεί τις γυναίκες να κρατούν αυτή την «πολυτέλεια»;
Μαρία Μαϊλλη: Η περιποίηση άκρων είναι μία πολυτέλεια που μας «ανεβάζει» κ ευτυχώς παραμένει φτηνή ! Εκεί λοιπόν που παλαιότερα οι γυναίκες μπορεί να ξόδευαν αλόγιστα σε λούσα (ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, ταξίδια και ακριβά εστιατόρια) τώρα υπάρχει δυσκολία. Επομένως με λίγα ευρώ μπορούν σε εβδομαδιαία βάση να φτιάχνουν τα νύχια τους να αλλάζουν βερνίκι και να ανεβάζουν την διάθεση τους!!! Τώρα στην ερώτηση γατί τα καταστήματα παραμένουν γεμάτα, πιστεύω ότι τελικά μετά από 7 χρόνια λειτουργίας έχουμε κερδίσει το κοινό μας και αποκτούμε συνέχεια καινούριο κόσμο που ακούει για εμάς……… δυστυχώς είναι κ πολλά μικρά συνοικιακά μαγαζιά που δεν άντεξαν στην κρίση και έκλεισαν κι έτσι έχουμε αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Τέλος βασικός παράγοντας πιστεύω πως είναι τα στρατηγικά σημεία όπου βρίσκονται τα μαγαζιά μας!

The K-magazine: Φαντάζομαι ότι αυτό ήταν το «προσωπικό σου στοίχημα». Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;
Μαρία Μαϊλλη: Ο στόχος μου σήμερα είναι να παραμείνουμε μία υγιής επιχείρηση σε μία χώρα που περνάει δύσκολα, να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες και να προχωρήσουμε σε νέα δημιουργικά πράματα! Θα ήθελα πολύ να αναπτυχθούμε μέσω franchising σε επαρχεία, νησιά και γιατί όχι στο εξωτερικό!!!

The K-magazine: Είσαι μία νέα κοπέλα η οποία κατάφερε σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα να εδραιωθεί στον επιχειρηματικό κόσμο. Τι είναι αυτό που σε βοήθησε; Οι σπουδές ή το επιχειρηματικό οικογενειακό background;
Μαρία Μαϊλλη: Λίγο απ’όλα! Κυρίως όμως η σκληρή δουλειά ( ούτε που ήξερα τι με περιμένει!!!), το πείσμα και η καλύτερη ομάδα συνεργατών που θα μπορούσα να έχω από την πρώτη μέρα!


The K-magazine:Πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;

Μαρία Μαϊλλη: Ρωτήστε τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου!!!

The K-magazine: Ποιες είναι οι αξίες που έχεις πάρει από την οικογένειά σου κι είναι το «μότο» σου;
Μαρία Μαϊλλη: Νομίζω η ευγνωμοσύνη, το αίσθημα της διακαιοσύνης κ ότι η αγάπη κ η οικογένεια είναι αναντικατάστατες αξίες! Όσο για το μότο….carpe diem!
The K-magazine: Έχοντας ζήσει στο εξωτερικό, τι είναι αυτό που θα ήθελες να «ζεις» στην Αθήνα και σου λείπει;
Μαρία Μαϊλλη: Πρώτα από όλα η οργάνωση σε όλους τους τομείς, Η καθαριότητα και ο σεβασμός για την πόλη που ζούμε!

The K-magazine: Αποφεύγεις τις δημόσιες εμφανίσεις, δεν κυκλοφορούν φωτογραφίες σου στα περιοδικά, ενώ θα μπορούσες κάλλιστα να «φιγουράρεις». Ποιες είναι οι αγαπημένες σου ενασχολήσεις;
Μαρία Μαϊλλη: Πέρα από τις ώρες που περνάω στα μαγαζιά μας κ στο γραφείο, είμαι γενικά σπιτόγατος… μου αρέσει να κατεβάζω σειρές, να κάνω yoga- ξεδίνω με λίγο jogging! Η διασκέδαση μου είναι περισοτέρο σε σπίτια ή εστιατόρια με καλούς φίλους κ καλό κρασι!! Επίσης οι μικρές αποδράσεις είναι ότι καλύτερο για να γεμίζω τις μπαταρίες μου!
Όσο για τις εμφανίσεις δεν μου αρέσει να παρευρίσκομαι κάπου απλά επειδή πρέπει… πάω εκεί που μου κάνει κέφι μόνο…

The K-magazine: Θα ήθελες να μας πεις πόσα καταστήματα fairynails υπάρχουν στην Αθήνα/ Ελλάδα και πού μπορεί να μάθει κανείς τις διευθύνσεις;
Μαρία Μαϊλλη: Τα καταστήματα fairynails είναι 21 σε Αθήνα και Ρόδο………

 

H φωτογράφιση έγινε στο κατάστημα fairynails στο Νέο Ψυχικό, Ολυμπιονικών 220

 

You may also like