Μαραθώνιος: «ΆΛΜΑ-(τα) Ζωής»

az3Είναι γεγονός, ότι έχω συμμετάσχει σε πολλούς διαφορετικούς μαραθώνιους … Αυτή η μαγική και συγκινητική ατμόσφαιρα που υπάρχει στο Ζάππειο, στα τέλη Σεπτεμβρίου όμως, πάντα, με συναρπάζει. Έδω και τέσσερα χρόνια και με τον φετινό, πέντε, διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, «Άλμα Ζωής» με ιδιαίτερη απήχηση και επιτυχία, ένας μαραθώνιος διαφορετικός από τους άλλους…

Σε αυτή τη διαδρομή τρέχουμε για να νικήσουμε τον καρκίνο του μαστού και για να κερδίσουμε τη ζωή.

Η αύρα της νίκης είναι αισθητή σ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιείται στο Ζάππειο. Γυναίκες «survivors», γεμάτες αυτοπεποίθηση, θέληση, πείσμα και αισιοδοξία παραδίδουν μαθήματα δύναμης και ψυχικού σθένους στους υπόλοιπους δρομείς κάθε ηλικίας, φύλου, χρώματος…Το ροζ χρώμα και το πάθος για ζωή πλημμυρίζουν το κέντρο της Αθήνας το οποίο διασχίζουν οι δρομείς του μαραθωνίου.

az4

Βέβαια, ο εν λόγω μαραθώνιος δεν είναι μόνο η διαδρομή, αλλά πρόκειται για μία εκδήλωση που εξυμνεί την ανθρώπινη αλληλεγγύη και την κοινωνική ευαισθησία με ποικίλες δραστηριότητες και πολύπλευρες εθελοντικές δράσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εθελοντές είναι πυλώνας στήριξης για τον προγραμματισμό, την οργάνωση και την άρτια διεξαγωγή του αγώνα.

az5

Ομολογώ ότι είναι μια μοναδική και συναισθηματικά ξεχωριστή εκδήλωση με κέντρο την υγεία και τη γυναίκα, που όλοι αξίζει να στηρίξουμε και φέτος!

Σας περιμένουμε όλους:

…..Nα κάνουμε ΆΛΜΑ ΖΩΗΣμακρία από κάθε πρόβλημα και φυσικά κόντρα στον καρκίνο του μαστού!

az6

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το : http://www.almazois.gr ή τη σελίδα στο facebook  

You may also like