Μικροί fans τιμούν τον “Black Panther”

Η είδηση του θανάτου του Chadwick Boseman ήταν για τον κόσμο κεραυνός εν αιθρία. Πρωτίστως επειδή ένας νέος άνθρωπος “έφυγε”, όμως αυτό που συγκλόνισε τον κόσμο ήταν πως κανείς έως την στιγμή της αναγγελίας δε γνώριζε πως ο δημοφιλής ηθοποιός έπασχε από καρκίνο. Μάλιστα, ενώ τον πάλευε για τέσσερα χρόνια, ενσάρκωσε φιγούρες που ενέπνευσαν μικρούς και μεγάλους και τηρούσε απόλυτα ένα πρόγραμμα προώθησης των παραγωγών, συνεντεύξεων κι ό,τι η θέση ενός ηθοποιού συνεπάγεται. Έφυγε, λοιπόν, ήσυχα, όσο ήσυχα έδινε και τη μάχη του εδώ και τέσσερα χρόνια.

               Συνεργάτες, συμπρωταγωνιστές αλλά κι άνθρωποι του πολιτικού σκηνικού είπαν το τελευταίο τους αντίο. Όμως, το “χτύπημα” ήταν δυνατό ακόμη και για παιδιά, καθώς ο Chadwick Boseman υποδύθηκε τον “Black Panther” στα πλαίσια του Marvel Cinematic Universe. Φυσικά η ερμηνεία του ήταν κι εκείνη που έπεισε τα παιδιά πως μπορούν να γίνουν ό,τι ονειρεύονται: ακόμη και σούπερ ήρωες. Έτσι, κάποια παιδιά σκέφτηκαν έναν τρόπο να τιμήσουν τον ήρωα στον οποίο θα ήθελαν και να μοιάσουν.

Τα παιδιά περνούν το δικό τους μήνυμα

               Μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η είδηση του θανάτου του Chadwick Boseman, γονείς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες των παιδιών τους που έχουν παρατάξει φιγούρες των αγαπημένων τους ηρώων γύρω από τον σύντροφό τους στις μάχες που βρίσκεται ξαπλωμένος στο πάτωμα. Ο Iron Man, ο Spider-Man, ο Captain America, ακόμη κι ο Τρελός Τιτάνας, ο Thanos βρίσκονται στο πλάι του T’Challa. Την ίδια στιγμή, οι μικροί fansτου Black Panther, στέκονταν δίπλα στις φιγούρες με τα χέρια σταυρωμένα, αναπαριστώντας το χαιρετισμό “Wakanda Forever”.

               Την αρχή έκανε με ένα tweet ο ηθοποιός Mark Ruffalo, ο οποίος είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Chadwick Boseman στις δύο τελευταίες ταινίες των “Avengers”.

              

               Από εκεί κι έπειτα το διαδίκτυο πλημμύρισε από εικόνες παιδιών που συγκινημένα αποχαιρετούσαν τον ήρωά τους. Κάποια τον κρατούσαν αγκαλιά κι άλλα είχαν τη φιγούρα όρθια ενώ τον χαιρετούσαν με τη χαρακτηριστική χειρονομία….

               Μάλιστα στις “τελετές” το παρόν έδωσαν και ήρωες της DC – εδώ δε χωρούν “οπαδικά” και φαίνεται!

              

               Εμείς οι μεγάλοι γνωρίζουμε ήδη πως ο Chadwick Bosemanήταν πολλά περισσότερα από τον Black Panther. Όμως για τα παιδιά, που τον αποχαιρετούν με τον πιο αγνό τρόπο που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, ο  εκλιπών ηθοποιός ήταν ένας Ήρωας. Χωρίς μάσκα, χωρίς κάπα, αλλά με θέληση και πείσμα για να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Κι αν ρωτάτε εμένα, δεν έβαλε ένα λιθαράκι, αλλά βράχο ολόκληρο…

               Photo credits: Bored Panda

You may also like