Μουσική & Γέλιο από τα MTV Everyday Girls

EDG2 myrtoΗ αναζήτηση των urban super heroes συνεχίζεται από τα κορίτσια του MTV, που αυτή την εβδομάδα μας επιφυλάσσουν πολλή μουσική και ακόμα περισσότερο γέλιο.
Η Μυρτώ συναντά στα σκαλιά του Ζαππείου, τους Boem & Nemo Kingstone. Οι δυο τους είναι ανερχόμενοι μουσικοί, δύο μεγάλα ταλέντα, που ξεκίνησαν από παιδικοί φίλοι για να καταλήξουν να δουλεύουν μαζί και να ξεσηκώνουν τον κόσμο με τις μουσικές τους. Το κομμάτι τους “Παν Χαράμι” εκφράζει τους προβληματισμούς δύο νέων παιδιών που μένουν στην Αθήνα και αντιμετωπίζουν την κρίση, ενώ το “Νέα Πορεία”, του οποίου τον ήχο επιμελήθηκε ο Dj Πρύτανης από τα Ημισκούμπρια, μας φτιάχνει το κέφι και μας κάνει να σκεφτόμαστε αισιόδοξα! Οι δυο τους εμφανίζονται live σε πολλά στέκια της πόλης, ενώ με τη Μυρτώ να τους κρατάει τον ρυθμό, παίζουν ακαπέλα on camera ότι τους ζητήσει, από Oasis μέχρι Doors!
EDG1 marianthiΗ Μαριάνθη, από την άλλη, συναντά τον Διονύση Ατζαράκη, ανερχόμενο stand up comedian που αυτό τον καιρό παρουσιάζει την παράσταση Stand-up με special Guests τον Λάμπρο Φισφή και τον Γιώργο Χατζηπαύλου. Κρατήστε τον στο μυαλό σας, γιατί ο Διονύσης, που κάνει stand up εδώ και 7 χρόνια σε Ελλάδα και Αγγλία και έχει σπουδάσει ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο LSE, θεωρείται το next big thing στον τομέα του! Μάλιστα απόσπασμα της παράστασής του έχει παίξει και το BBC Radio 2!
O Διονύσης υπογράφει μια σειρά από πολύ αστεία κόμιξ που κυκλοφορεί σε εβδομαδιαίο free press, ενώ εξηγεί πως “γεννήθηκε ανήμερα των γενεθλίων του”!

Η συνέχεια επί της οθόνης! Αυτή τη Δευτέρα στις 20.30!
MTV Everyday Girls
Δευτέρα 13 Μαϊου στις 20:30 & Σάββατο στις 16.30 (επανάληψη)

You may also like