Νέα ταινία για Tina Fey και Paul Rudd

admissionΗ βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Τίνα Φέι (30 Rock) και ο Πόλ Ράντ (Παρθένος Ετών 40), συναντιούνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, προσπαθώντας να παρακάμψουν τα εμπόδια που τους βάζει ο προτεινόμενος για Όσκαρ, Πόλ Γουέιτζ (Για Ένα Αγόρι), στο δρόμο για την ευτυχία.

Η περίοδος της άνοιξης είναι η πιο δύσκολη για τους τελειόφοιτους των αμερικάνικων σχολείων, καθώς τότε τα κολλέγια αξιολογούν τις δυνατότητές τους και αποφασίζουν αν θα δεχτούν να τους συμπεριλάβουν στις κλάσεις τους. Σε ένα από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια διεθνώς, αυτό του Πρίνστον, ο ρόλος της σημαντικής αυτής επιλογής βαραίνει, μεταξύ άλλων, την Πόρσια Νέιθαν (Τίνα Φέι).

Η Πόρσια είναι μια αυστηρή και – σε αστείο βαθμό – σχολαστική, απόλυτα μεθοδική προσωπικότητα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ζει μια ήσυχη και ελεγχόμενη ζωή παρέα με τον καθηγητή του Πρίνστον, Μάρκ (Μάικλ Σίν), μέχρις ότου η Κοσμήτορας της Σχολής και υπεύθυνη αξιολόγησης των αιτήσεων εισαγωγής, Κλάρενς (Γουάλας Σον) ανακοινώνει την επικείμενη αποχώρησή της.

Τότε ακριβώς ξεκινάει το «χάος». Μια, φαινομενικά τυπική, κούρσα διεκδίκησης της συγκεκριμένης θέσης, για την οποία βασικές υποψήφιες είναι η ίδια και η ισχυρή αντίζηλός της Κορίν (Γκλόρια Ρόιμπεν), καθώς επίσης και η απροσδόκητη συνάντησή της με τον παλιό συμφοιτητή της, τον γοητευτικό και ιδεαλιστή δάσκαλο Τζον Πρέσμαν (Πολ Ραντ) θα καταφέρει να αλλάξει τόσο πολύ την αγαπημένη μας ηρωίδα, ώστε ακόμη και η ίδια να μην καταφέρνει τελικά να αναγνωρίσει τον εαυτό της.

Στη διαδρομή ενός καθιερωμένου επαγγελματικού ταξιδιού και καθώς η αγαπημένη μας ηρωίδα επανασυσφίγγει τις σχέσεις της με την θεότρελη μητέρα της Σουζάνα (Λίλι Τόμλιν) η μοίρα θα της παίξει ένα περίεργο παιχνίδι, αφού ο «αδίστακτος» Πρέσμαν της επιφυλάσσει μια τεράστια έκπληξη. Η έκπληξη αυτή ακούει στο όνομα «Τζερεμάια». Τι εστί Τζερεμάια; Ένας απροσάρμοστος και «δύσκολος» τελειόφοιτος, που τυγχάνει να είναι – πιθανότατα – ο «χαμένος γιος» της Πόρσια, τον οποίο είχε δώσει για υιοθεσία ενώ φοιτούσε στο κολέγιο!

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες, από την Odeon, στις 4 Απριλίου.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/

You may also like