Ξεκινά το Vari Sports Club Squash Open 2012

Ο Πέτρος Τζαμαλούκας εν δράσει

Σήμερα ξεκινά και ολοκληρώνεται την Κυριακή ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά σκουός στην Ελλάδα, το Vari Sports Club Squash Open 2012 στις πάντα φιλόξενες εγκαταστάσεις του Vari Sports Club.
Φέτος οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και ξεπέρασαν τις 100 σε άνδρες και γυναίκες!

Ανάμεσα τους και αρκετοί από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές του σκουός αλλά και παίκτες από όλα τα επίπεδα και ηλικίες ενώ συμμετοχές θα είναι από όλη σχεδόν την Ελλάδα από Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο, Πάτρα, Ρόδο, Κέρκυρα και φυσικά Αθήνα.
Φαβορί στους άνδρες είναι ο πρωταθλητής Πέτρος Τζαμαλούκας ο οποίος έχει φτάσει και στο νούμερο 105 στον κόσμο ενώ θα αγωνιστούν ακόμα εκτός των άλλων από τις πρώτες θέσεις της ελληνικής κατάταξης ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδας Νίκος Μουστρούφης, και ακόμα εκτός των άλλων ο Κωνσταντίνος Καργιώτης, ο Νίκος Συμεωνίδης, ο Γιώργος Βαφάκος και ο Γιώργος Περισσινάκης. Στις γυναίκες ακλόνητο φαβορί είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδας 2011 Ζέτα Τζαμαλούκα και πρώην νούμερο 74 στον κόσμο, το μέλος της Εθνικής Αννίτα Λαδάκη και ακόμα η Ελένη Καμαρά ενώ θα υπάρχουν και αγώνες για τους χαμένους του πρώτου γύρου.

Οι νικητές θα μοιραστούν μεγάλα χρηματικά έπαθλα και δώρα ενώ μεγάλη υποστήριξη προσφέρουν οι χορηγοί DHI, Steelmax ΑΕΒΕ, Technifibre, Wilson και με χορηγούς επικοινωνίας την Ναυτερμπορική και το Squash.gr.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις μέρες με τους αγώνες να διεξάγονται τις καθημερινές μετά τις 16.00 και Σαββάτο και Κυριακή 10.00-20.00.

Οι ημιτελικοί και τελικοί θα διεξαχθούν την Κυριακή 18/11 στις 15.00.

You may also like