Οι καινούργιες βαφές μπορούν να μας δώσουν τα ωραιότερα μαλλιά

Αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε κάπως τα πράγματα όσον αφορά τα μαλλιά σας; Είναι καταπληκτικό το πόση επιρροή έχει αυτή η γυναικεία συνήθεια, στην ψυχολογία μας, μιας και ένα πετυχημένο αποτέλεσμα μπορεί να μας στείλει στους ουρανούς, ενώ ένα άσχημο να μας χαλάσει την διάθεση για μέρες ολόκληρες. Μια σωστή επιλογή χρώματος, δεν μπορεί να καλύψει μόνο τα λευκά, μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει το βλέμμα μας. Να  αναζωογονήσει τον τόνο του δέρματός μας, και να κάνει το χρώμα των ματιών μας ξεχωριστό.

Ευτυχώς, για μια μικρή και γρήγορη αλλαγή χρώματος, δεν χρειάζεται να πάμε σε ένα ακριβό κομμωτήριο. Στο εμπόριο, υπάρχουν κιτ που μας προσφέρουν πολλές επιλογές χρώματος, κάνοντας την διαδικασία της DIY βαφής στο σπίτι, εύκολη και αποτελεσματική και πιο επαγγελματική από ποτέ. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ από την εισαγωγή του πρώτου κουτιού βαφής. Οι χρωστικές δεν είναι μόνο λιγότερο βλαπτικές, αλλά οι περισσότερες περιέχουν συστατικά περιποίησης μαλλιών και τα αποτελέσματα χρώματος είναι πιο πλούσια και λαμπερά.

Η πιο σημαντική συμβουλή όταν βάφετε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο κιτ, είναι να προσέξετε τις διαβαθμίσεις που παίρνει το κάθε χρώμα, βάση των αποχρώσεων που δείχνει το κουτί στην πίσω μεριά του και όχι στην μπροστά. Γυρίστε στο πίσω μέρος του κουτιού, καθώς εδώ θα βρείτε δείγματα που δείχνουν το αποτέλεσμα που μπορείτε να περιμένετε με βάση την τρέχουσα σκιά σας.

Μια άλλη σημαντική συμβουλή είναι να δώσετε προσοχή στον τόνο του δέρματός σας. Εάν είναι ψυχρός ή το δέρμα σας φαίνεται θαμπό, προτιμήστε μια σκιά που έχει ζεστούς τόνους, καθώς αυτό θα ζωντανέψει την επιδερμίδα σας. Οι ψυχροί τόνοι χρώματος των μαλλιών δουλεύουν καλά σε πιο θερμές επιδερμίδες και φαίνονται πολύ καλά σε ανθρώπους με ζεστές αποχρώσεις του δέρματος.

Επίσης, μην ξεχνάτε τα φρύδια σας. Εάν έχετε πολύ πυκνά, σκοτεινά φρύδια, προσπαθήστε να αποφύγετε τις αποχρώσεις του λευκού πλατινένιου, καθώς η συνολική εμφάνιση μπορεί να δείχνει αφύσικα ψεύτικη. Το χρώμα των ματιών σας, μπορεί επίσης να παίξει ρόλο. Για παράδειγμα, οι κόκκινες και οι χάλκινες αποχρώσεις φαίνονται φανταστικές με πράσινα ή μπλε μάτια.

Τώρα που ξέρετε πώς να βρείτε το σωστό χρώμα μαλλιών, ήρθε η ώρα να επιλέξετε το κιτ που θα σας  χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είτε ψάχνετε ένα φυσικό χρώμα είτε κάτι πιο τολμηρό και φωτεινό. Ή  απλά θέλετε να καλύψετε τα λευκά που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τώρα τελευταία, παρακάτω θα δείτε τα καλύτερα κιτ που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή στην αγορά και θα σας χαρίσουν την ανανεωμένη εκδοχή του εαυτού σας.

You may also like