Οι συνεντεύξεις του James Lipton στο Actors Studio

Φαντάζομαι ότι όλοι θα έχετε ακουστά το Actors Studio της Νέας Υόρκης. Ίσως επίσης να έχετε ακούσει και τον James Lipton. Είναι ένας υπέροχος κύριος με μεγάλη ιστορία στο χώρο του θεάτρου και του σινεμά, που από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έχει ξεκινήσει μία σειρά συνεντεύξεων με ηθοποιούς που πραγματικά αν αρχίσετε να παρακολουθείτε, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε.

Το όνομα της εκπομπής είναι «Inside Actors Studio» και σκοπός της είναι να γνωρίσουμε καλύτερα τον κάθε ηθοποιό που είναι καλεσμένος. Οι φοιτητές που παραβρίσκονται στο αμφιθέατρο που γίνονται οι συζητήσεις, μπορούν να μάθουν ό,τι θέλουν για εκείνον και τον τρόπο δουλειάς του. Στο τέλος κάθε συνέντευξης, ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να ανταλλάξει απόψεις.

http://www.youtube.com/watch?v=TLk_gCg-BOM

Θα μου πείτε και τι μας αφορά εμάς αυτό; Ίσως και να μην σας αφορά καθόλου, αλλά προσωπικά όταν ανακάλυψα εντελώς τυχαία στο youtube τις συνεντεύξεις, έγιναν κάτι σαν εμμονή. Τα ονόματα και μόνο που συμμετείχαν ήταν το κάτι άλλο, από τον Paul Newman, τον Robert Redford, τον Al Pacino, τον Robert De Niro μέχρι τον Jude Law, τον Johnny Depp, και τον Hugh Grant και τον Colin Firth. Αλλά και γυναίκες όπως η Meryl Strip, η Nicole Kidman, η Barbara Streisand, μέχρι την Jennifer Aniston, τη Kate Hudson και τη Sara Jessica Parker. Τα ονόματα είναι τόσα πολλά που μόνο μικρή ιδέα μπορώ να σας δώσω.

Αλλά πραγματικά είναι τόσο μαγικό να βλέπεις όλους αυτούς τους ηθοποιούς που αγάπησες και σε συγκίνησαν να μιλούν για τον κάθε ρόλο που τους έχουμε δει, να απαντούν σε ερωτήσεις δύσκολες που αφορούν τα χρόνια που μεγάλωσαν και το πόσο άσχημα ή όμορφα ήταν τα πράγματα μέχρι να καταφέρουν να γίνουν διάσημοι.

Αυτές οι συνεντεύξεις καταφέρνουν να γίνουν μαθήματα ζωής και αντικείμενο μελέτης. Για να μην σας πω πόσο εντυπωσιακό είναι να τους βλέπετε εντελώς αυθόρμητους και έξω από ένα ρόλο, ουσιαστικά να είναι ο εαυτός τους. Τότε βλέπετε έναν De Niro αμήχανο και κλειστό, αλλά και έναν Johnny Deep που νιώθει υπερβολικά άβολα. Ενώ σε ότι αφορά στον Robbie Williams, δεν θα σταματήσετε να γελάτε, και με τον Robert Downey Jr. θα καταλάβετε ότι δεν φοβάται να μιλήσει για τίποτα.

[vsw id=”Jt0eqVAwhP8″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Αν δεν με πιστεύετε δείτε μερικές από τις όλες τις υπέροχες αυτές συνεντεύξεις και ίσως καταλάβετε τι εννοώ!!!

 [vsw id=”cOe_5fntUOE” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]
 [vsw id=”5oIJlDG7EoA” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]
[vsw id=”fOwltMT12Jc” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

You may also like