Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η Claire Foy επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την Περιπέτεια Μυστηρίου «Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης», μαζί με την έτερη Περιπέτεια «Overlord». Το Royal Opera House παρουσιάσει την παράσταση «Mayerling».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης (The Girl in the Spider’ Web)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Μυστηρίου
Ηθοποιοί: Claire Foy, Sylvia Hoeks, Lakeith Stafield, Stephen Merchant, Vicky Krieps, Sverrir Gudnason
H Lisbeth Salander, η cult φιγούρα και ομώνυμος χαρακτήρας της σειράς βιβλίων Millenium του Stieg Larsson, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης, η οποία αποτελεί και την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του τρομερά επιτυχημένου βιβλίου του David Lagercrantz.

Overlord
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Wyatt Russell, Jovan Adepo, Mathilde Olliver, Pilou Asbæk, John Magaro, Iain De Caestecker
Μία ημέρα πριν από την έναρξη του πολέμου, δύο Αμερικανοί στρατιωτικοί ετοιμάζονται να ανατινάξουν έναν πυλώνα ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης σε ένα χωριό της Γαλλίας, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ένα φρικιαστικό μυστικό…

Royal Opera House: Mayerling
Είδος ταινίας: Παράσταση
Αποκλειστικά στα Village Cinemas, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Royal Opera House, έρχεται το μυστηριώδες Mayerling (του Royal Ballet) στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας. Ο χορογράφος Kenneth Mac Millan ζωντανεύει την Ευρώπη του 19ου αιώνα με αυτή τη σκοτεινή και δυνατή προβολή. Βασισμένη σε πραγματική ιστορία, και μέσα από την εξαιρετική καθοδήγηση του μπαλέτου, αποκαλύπτεται μπροστά μας μία χώρα στα όρια της κατάρρευσης, εν μέσω πολέμου, καθώς και μία απόλυτη ερωτική ιστορία που καταλήγει σε τραγωδία. Οι θεατές καλούνται να νιώσουν κάτι δραματικά συναισθηματικό και ακραίο θέτοντας έτσι εν αμφιβόλω την όποια αντίληψη είχαν μέχρι τώρα για το κλασικό μπαλέτο. Ο χορογράφος Max Millan ωθεί τους χορευτές στην υλοποίηση μερικών ιδιαίτερων τεχνικών και συναισθηματικών ερμηνειών.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like