Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Ο Liam Neeson επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και, πιο συγκεκριμένα, στη δραματική περιπέτεια “Ψυχρή Καταδίωξη“. Μαζί, κυκλοφορεί το θρίλερ “Ο Χαρισματικός” από τον παραγωγόυ του “Ο Εξορκισμός της Έμιλυ Ρόουζ”.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ψυχρή Καταδίωξη (Cold Pursuit)

Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια

Ηθοποιοί: Liam Neeson, Emmy Rossum, Julia Jones, Laura Dern, Tom Bateman, David O’Hara, William Forsythe

Καλώς ήρθατε στην πόλη Kehoe, η θερμοκρασία είναι 10 βαθμοί υπό το μηδέν , και συνεχώς κατεβαίνει σε αυτό το γκλαμουράτο χειμερινό θέρετρο στα Βραχώδη Όρη. Η τοπική Αστυνομία συνήθως δεν έχει δουλειά μέχρι την ημέρα που ο γιος του Νελς, ενός ταπεινού οδηγού εκχιονιστικού μηχανήματος του δήμου, δολοφονείται ύστερα από εντολή του “Viking”, του τοπικού Βαρόνου των ναρκωτικών. Οργισμένος και εξοπλισμένος με βαριά μηχανήματα ο Νελς αποφασίζει να εξολοθρεύσει το καρτέλ ξεπαστρεύοντας ένα, ένα τα μέλη του, αλλά το μόνο που γνωρίζει από φόνους είναι ό,τι έχει διαβάσει από αστυνομικά μυθιστορήματα. Καθώς τα πτώματα στοιβάζονται, ένας πόλεμος ξεσπά μεταξύ του Βαρόνου των ναρκωτικών “Viking” και του Αρχιμαφιόζου “ White Bull” και οι πλαγιές της μικρής πόλης από ολόλευκες βάφονται κόκκινες.

Ο Χαρισματικός (The Prodigy)

Είδος ταινίας: Θρίλερ

Ηθοποιοί: Taylor Schilling, Brittany Allen, Colm Feore, Peter Mooney, Jackson Robert Scott

Η Σάρα (η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και βραβείο Emmy Τέιλορ Σίλινγκ) αρχίζει να πιστεύει πως ο γιος της Μάιλς κυριεύεται από υπερφυσικές ή ακόμα σατανικές δυνάμεις. Ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειάς της, η Σάρα καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο μητρικό ένστικτο που την προτρέπει να προστατεύσει τον Μάιλς και την απεγνωσμένη ανάγκη της να ανακαλύψει τι έχει φέρει στην επιφάνεια τη σκοτεινή του πλευρά. Η Σάρα θα αναζητήσει τις απαντήσεις στο παρελθόν, σε μια άγρια διαδρομή όπου η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αντίληψη και την πραγματικότητα θα γίνει τρομακτικά θολή.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like