Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η Tanweer έχει την τιμητική της αυτή την εβδομάδα καθώς δύο από τις τρεις προτεινόμενες ταινίες είναι “δικές” της. Ένα δράμα ισπανικής παραγωγής που ακούει στο όνομα “Έρωτας Χωρίς Τέλος”, η περιπέτεια φαντασίας “Αλίτα: Ο Άγγελος της Μάχης” και η ταινία κινουμένων σχεδίων “Η Ταινία Lego 2” κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα στα Village και περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τους ψυχαγωγήσουν.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Έρωτας Χωρίς Τέλος (Sin Fin)
(από την Tanweer)

Είδος ταινίας: Δράμα

Ηθοποιοί: Javier Rey, María León, Juan Carlos Sánchez, Mari Paz Sayago

Όταν ο κοινωνικά αδέξιος Χαβιέ συναντά τη Μαρία, μία εξωστρεφή κοπέλα, ένα υπέροχο ρομάντζο ξεκινά. Όμως, 15 χρόνια μετά, η σκηνή δεν είναι τόσο ειδυλλιακή. Ο Χαβιέ είναι προσηλωμένος στη δουλειά του, ενώ η Μαρία έχει πολλά ανεκπλήρωτα όνειρα. Η σχέση τους περνάει κρίση.

Αλίτα: Ο Άγγελος της Μάχης (Alita: Battle Angel) / Και σε 3D / Και σε Dolby Atmos

Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας

Ηθοποιοί: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahersala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley

Όταν η Αλίτα (Ρόζα Σάλαζαρ) ξυπνά χωρίς να θυμάται ποια είναι σε έναν μελλοντικό κόσμο που δεν αναγνωρίζει, την περιμαζεύει ο Ίντο (Κριστόφ Βαλτς), ένας ευγενικός επιστήμονας που αντιλαμβάνεται ότι κάπου μέσα σε αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται η καρδιά και η ψυχή μιας νεαρής γυναίκας με ξεχωριστό παρελθόν. Καθώς η Αλίτα μαθαίνει να περιπλανιέται στη νέα της ζωή και στους επικίνδυνους δρόμους της Άιρον Σίτι, ο Αΐντο προσπαθεί να την προφυλάξει από το αινιγματικό παρελθόν της, τη στιγμή που ο «περπατημένος» νέος της φίλος Χιούγκο (Κίαν Τζόνσον) είναι διατεθειμένος να τη βοηθήσει να ξυπνήσει τις μνήμες της. Μόνο όταν οι φονικές και διεφθαρμένες δυνάμεις της πόλης καταδιώκουν την Αλίτα, εκείνη ανακαλύπτει ένα στοιχείο για το παρελθόν της – έχει μοναδικές πολεμικές ικανότητες και αυτοί που είναι στην εξουσία θα κάνουν τα πάντα για τις υποτάξουν. Αν καταφέρει να τους ξεφύγει, ίσως να είναι το κλειδί για τη σωτηρία των φίλων της, της οικογένειάς της και του κόσμου που έμαθε να αγαπά.

Η Ταινία Lego 2 / Και Μεταγλωττισμένο / Και με Υπότιτλους / Και σε 3D (από την Tanweer)

Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια

Ηθοποιοί: Θανάσης Κουρλαμπάς, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Σταύρος Σιούλης, Φώτης Πετρίδης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Θάνος Λέκκας, Έβελυν Ασουάντ, Κωσταντίνος Κακούρης

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που όλα κυλούσαν ήρεμα. Όμως τώρα οι πολίτες του Μπρίκσμπουργκ αντιμετωπίζουν μια τεράστια νέα απειλή: οι εισβολείς LEGO DUPLO® από το διάστημα καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους με αστραπιαία ταχύτητα. Ο αγώνας για να τους νικήσουν και να αποκαταστήσουν το σύμπαν της LEGO, θα στείλει τους Έμμετ, Λούσι, Μπάτμαν και την υπόλοιπη παρέα σε απομακρυσμένους, ανεξερεύνητους κόσμους, συμπεριλαμβανομένου ενός παράξενου γαλαξία με φανταστικούς πλανήτες, αλλόκοτους κατοίκους και κολλητικά τραγούδια. Η περιπέτεια θα δοκιμάσει το θάρρος τους, την επινοητικότητα και τις δεξιότητες τους στο κτίσιμο, ενώ, ταυτόχρονα, θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πόσο ξεχωριστοί είναι.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα www.villagecinemas.gr

You may also like