Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

To «X-Men: Dark Phoenix» είναι επιτέλους εδώ και η Sophie Turner, που μέχρι πρότινος απολαμβάναμε στο ρόλο της Arya Stark, είναι έτοιμη για τα ηνία της ταινίας, μαζί με τον James McAvoy και τον Michel Fassbender. Επίσης κυκλοφορούν: Η «Κομπίνα» με την Anne Hathaway και τη Rebel Wilson και η παράσταση «Ballet Triple Bill» του Royal Opera House.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Χ-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας (XMen: Dark Phoenix) / Και σε DolbyAtmos / Και σε 3D

Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας

Ηθοποιοί: James McAvoy, Michel Fassbender, Jennifer Lawrence, Sophie Turner, Nicholas Joult, Oscar Isaac, Rose Byrne, Evan Peters

Αυτή είναι η ιστορία της αγαπημένης ηρωίδας των X-MEN, Τζιν Γκρέι, καθώς εξελίσσεται στον εμβληματικό Μαύρο Φοίνικα. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολή διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ. Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, η Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου και φέρνει στο χείλος της διάλυσης την οικογένεια των X-MEN αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή είναι η πιο έντονη και συναισθηματική ταινία X-MEN που έγινε ποτέ. Είναι η κορύφωση των 20 χρόνων ταινιών X-MEN, με την οικογένεια των μεταλλαγμένων που γνωρίζουμε και αγαπάμε να πρέπει να αντιμετωπίσει τον πιο ολέθριο εχθρό μέχρι τώρα – έναν από αυτούς.

Η Κομπίνα (The Hustle)

Είδος ταινίας: Κομεντί

Ηθοποιοί: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Timothy Simons

Στην ξεκαρδιστική νέα κωμωδία Η Κομπίνα (The Hustle), η Αν Χάθαγουεϊ και η Ρέμπελ Γουίλσον θα βάλουν τα γυαλιά στους… απατεώνες άντρες και με τις σχεδόν καλλιτεχνικές τους ικανότητες στην τέλεια κομπίνα θα τους δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στην απάτη!

Royal Opera House: Ballet Triple Bill

Είδος ταινίας: Παράσταση

Μια παγκόσμια πρεμιέρα από τον Sidi Larbi Cherkaoui και το βραβευμένο με Olivier Flight Pattern της Crystal Pite ταυτόχρονα στα Village Cinemas, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Royal Opera House. Και τα τρία έργα μπαλέτου προσφέρουν στους θεατές μία νέα προοπτική – το Within the GoldenHour εμπνέεται από τις αλλαγές των εποχών, ακολούθως έχουμε το νέο έργο του Βέλγου χορογράφου Sidi Larbi Cherkaoui και κλείνουμε με το Flight Pattern, την απεικόνιση της σύγχρονης μεταναστευτικής κρίσης από 36 εξαιρετικούς χορευτές.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like