Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Πρώτες μέρες του Αυγούστου και –για εμάς τους σινεφίλ- μία από τις καλύτερες εβδομάδες εδώ και καιρό, αφού κυκλοφόρησαν 4 ταινίες και πραγματικά δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε. Την μυστηρίου «Στα Ίχνη του Ανέμου», με τον Jeremy Renner και την Elizabeth Olsen; Την εμπνευσμένη από το bestseller του Stephen King «Ο Μαύρος Πύργος»; Την ισπανική κωμωδία «Σουζάνα Με Σκοτώνεις»; Η’ την περιπέτεια «Σε Απόσταση Ασφαλείας» με πρωταγωνιστή τον AntonioBanderas; Τις θέλουμε όλες!

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ –Στα Ίχνη Του Ανέμου (Wind River)
Είδος ταινίας: Μυστηρίου
Ηθοποιοί: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen
Μία κοπέλα βρίσκεται νεκρή σε μία απομονωμένη ινδιάνικη περιοχή της Αμερικής. Μία νεοσύλλεκτη πράκτορας του FBI θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με έναν ντόπιο κυνηγό άγριων ζώων με την ελπίδα να εξιχνιάσει την υπόθεση. Ο κυνηγός έχει ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινότητα καθώς και ένα παρελθόν που τον κατατρέχει και τον ωθεί να κάνει τα πάντα για ανακαλύψει τους ενόχους.

O Μαύρος Πύργος (The Dark Tower)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Idris Elba, Matthew McConaughey, Katheryn Winnick, Fran Kranz, Jackie Earle Haley, Tom Taylor, Abbey Lee
Υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι εκτός από τους δικούς μας. Ο Μαύρος Πύργος του StephenKing, η φιλόδοξη και σαρωτική ιστορία ενός από τους πιο αγαπητούς συγγραφείς στον πλανήτη, ζωντανεύει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Ο τελευταίος Πιστολέρο, Roland Deschain (Idris Elba), βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Walter O’Dim, τον Μαυροντυμένο Άντρα (Matthew McConaughey). Ο Deschain είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ’ το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μια και μόνο ο Roland μπορεί να προστατέψει τον Πύργο από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

Σουζάνα Με Σκοτώνεις (Me Estas Matando Susana)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Gael García Bernal, Verónica Echegui, Ashley Hinshaw
Ο Ελίχιο (Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ), ένας αξιαγάπητος και χαρισματικός ηθοποιός ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει πως η σύζυγος του Σουζάνα (Βερόνικα Εκέγκουϊ) τον παράτησε, χωρίς καμιά λέξη ή προειδοποίηση. Η βεβαιότητα του πως τα πράγματα μεταξύ τους ήταν τέλεια καταρρέει, όσο αρχίζει να μιλάει με οποιονδήποτε μπορεί να έχει πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκεται. Μερικούς μήνες μετά, ο Ελίχιο μαθαίνει ότι η Σουζάνα παρακολουθεί ένα εργαστήριο σεναρίου στην Αϊόβα. Αποφασίζει τότε να πουλήσει το αυτοκίνητο του, να αφήσει πίσω του το Μεξικό, και να πάει να την βρει. Μόλις όμως φτάσει σε αυτή την Μεσοδυτική πανεπιστημιακή πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών συνειδητοποιεί πως είναι σαν ψάρι έξω από τα νερά του. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα μόλις ο κοντούλης και φλύαρος Ελίχιο ανακαλύψει πως η Σουζάνα έχει σχέση με έναν ποιητή, τον Σλάβομιρ. Μετά από ένα γερό, με κατηγορίες ένθεν και ένθεν καυγά, ο Ελίχιο με την Σουζάνα θα καταλήξουν στο κρεβάτι να κάνουν παθιασμένο έρωτα. Η συμφιλίωση τους είναι αστεία, χαρούμενη και ρομαντική. Έτσι, ο Ελίχιο αποφασίζει να μείνει μαζί της μέχρι να τελειώσει το εργαστήριο. Σιγά σιγά όμως επιστρέφει στις παλιές του συμπεριφορές, εκείνες που έκαναν την Σουζάνα να τον εγκαταλείψει. Και η Σουζάνα δε θέλει με τίποτα να επιστρέψει στην παλιά καθημερινότητα τους.

Σε Απόσταση Ασφαλείας (Security)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Antonio Banderas, Ben Kingsley, Liam McIntyre, Gabriella Wright, Chad Lindberg
Το μόνο που ήθελε ο Έντι Ντίκον (Antonio Banderas) ήταν μία ήσυχη, ανούσια δουλειά. Διάλεξε, όμως, το λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Ένας άοπλος φύλακας ασφαλείας ρισκάρει τα πάντα για να βοηθήσει ένα ανυπεράσπιστο μικρό κορίτσι από μία συμμορία, που την αναζητάει προκειμένου να μην καταθέσει ενάντια στο αφεντικό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like