Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Επιτέλους, ήρθε η στιγμή που το πολυαναμενόμενο «A Quiet Place» του John Krasinski φτάνει στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για την ταινία που συμπρωταγωνιστεί με τη γυναίκα του, EmilyBlunt, κι όπου έχει προβληθεί έως σήμερα απολαμβάνει διθυραμβικών κριτικών. Εάν, όμως, θέλετε κάτι σε «ελαφρύτερο» κλίμα, πρεμιέρα κάνει και το «Game Night».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ένα Ήσυχο Μέρος (A Quiet Place)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Emily Blunt, John Krasinski
Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο τέρατα, υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο, μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει. Οι μέρες περνούν και η απειλή πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ακόμα και η ανάσα σου μπορεί να σημάνει το τέλος σου.

Game Night
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Jason Bateman, Rachel McAdams, Kyle Chandler
Κάθε εβδομάδα, ο Μαξ (Bateman) και η Άννι (McAdams) είναι πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού τους για επιτραπέζια, μαζί με φίλους τους. Αυτή τη φορά όμως, ο Μπρουκς, ο χαρισματικός αδερφός του Μαξ, βάζει πολύ ψηλά τον πήχη: τους προσκαλεί να πάρουν μέρος σ’ ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο δολοφονίες, κακοποιούς, ομοσπονδιακούς πράκτορες, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παιχνιδιού, δεν είναι τόσο ευδιάκριτα… Όπως, για παράδειγμα, όταν ο Μπρουκς πέφτει θύμα απαγωγής. Είναι αυτό μέρος του παιχνιδιού ή όχι; Αλλά καθώς οι έξι, ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, παίκτες τα παίζουν όλα για όλα για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση και να κερδίσουν, αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ούτε “παιχνίδι” παίζουν, ούτε ο Μπρους είναι αυτό που φαίνεται να είναι… Κατά τη διάρκεια μιας απίστευτης νύχτας, η μία ανατροπή οδηγεί στην άλλη και χωρίς κανόνες, χωρίς πόντους, αλλά και χωρίς ιδέα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί συμπαίκτες τους, οι έξι φίλοι παίρνουν μέρος σ’ ένα παιχνίδι που θ’ αποδειχθεί είτε το πιο διασκεδαστικό, είτε το… τελευταίο της ζωής τους!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like