Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η θρυλική ταινία «Mission Impossible» επιστρέφει με τη συνέχειά της και με πρωταγωνιστή όχι άλλον από τον μεγάλο σταρ του Hollywood, Tom Cruise. Το «Upgrade», από την άλλη, μας διηγείται την ιστορία ενός άντρα που μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας του κατά τη διάρκεια ληστείας, μένει παράλυτος και υπόκειται σε πειραματική θεραπεία που «αναβαθμίζει» το σώμα του για να πάρει εκδίκηση.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση (Mission Impossible – Fallout)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Sean Harris, Angela Basset, Vanessa Kirby
Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.

Upgrade
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Logan Marshall-Green, Melanie Vallejo, Steve Danielsen, Abby Craden, Harrison Gilbertson
Μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας του κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά βίαιης ληστείας που άφησε και τον ίδιο παράλυτο από το κεφάλι και κάτω, ο Γκρέι Τρέις (Λόγκαν Μάρσαλ Γκριν) δέχεται την πρόταση ενός δισεκατομμυριούχου εφευρέτη για μια πειραματική θεραπεία που θα «αναβαθμίσει» το κορμί του. Η θεραπεία – ένα εμφύτευμα τεχνητής νοημοσύνης που λέγεται ΣΤΕΛΕΧΟΣ- δίνει στον Γκρέι μοναδικές σωματικές ικανότητες και τη δυνατότητα να πάρει αιματηρή εκδίκηση τόσο για τη δολοφονία της γυναίκας του όσο και τη δική του παράλυση.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like