Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν. Σχοινά

Επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

12661771_10153822051841955_7200269723038181461_nΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Το Δωμάτιο (The Room)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Brie Larson, Jacob Tremblay, Joan Allen, William H. Macy
Ο Τζακ είναι πέντε χρονών και ζει στο δωμάτιο με τη μαμά του. Δεν έχει βγει ποτέ του έξω. Το Δωμάτιο δεν έχει παράθυρα και η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη. Ανοίγει μόνο με κωδικό και μόνο τις νύχτες που ο γέρο-Νικ έρχεται για να κοιμηθεί με τη μαμά του. Τότε ο Τζακ χώνεται στη φίλη του τη Ντουλάπα και μετράει τα κρακ του κρεβατιού. Ο Τζακ και η μαμά του είναι φυλακισμένοι στο Δωμάτιο αλλά ο Τζακ το μαθαίνει όταν πια γίνεται πέντε χρονών και “τα ξέρει όλα”. Και τότε πρέπει να μεταμορφωθεί σε σούπερ-ήρωα και να σώσει τη μαμά του απο τον γέρο-Νικ.

Πενήντα Αποχρώσεις του Μαύρου (Fifty Shades of Black)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Marlon Wayans, Kali Hawk, Fred Willard, MikeEpps, Affion Crocket, Jane Seymour
Αν σας αναστάτωσε ο Κρίστιαν Γκρέι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον Κρίστιαν Μπλακ! Οι συντελεστές των “Scary Movie” και “White Chicks” παρουσιάζουν το “Πενήντα Αποχρώσεις του Μαύρου”, μια παρωδία που θα σας μείνει αξέχαστη με τις καυτές, γαργαλιστικές και ξεκαρδιστικές εκπλήξεις του μυστηριώδους playroom του κύριου Μπλακ.

(trailer: movietrailersgr)
Ο Μαγικός Καθρέφτης / Και σε 3D
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Ελένη Κοκκίδου, Μάκης Παπαδημητρίου, Ζέτα Δούκα, Δημήτρης Ήμελλος, Κώστας Κόκλας, Λευτέρης Ελευθερίου, Αθηνά Οικονομάκου, Τάκης Παπαματθαίου
Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

(trailer: Feelgood Entment)

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like