Τα looks του σαββατοκύριακου: Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

Καλημέρα, καλημέρα, κορίτσια μου όμορφα του The K-Magazine! Πώς μου είστε; Ελπίζω να απολαμβάνετε το πρωινό σας καφεδάκι με ευχάριστη αγωνία για τη συνέχεια του σαββατοκύριακου. Αλήθεια, τι πράγμα είναι κι αυτό; Μέχρι την Τετάρτη χαρά Θεού κι έπειτα πάλι κρύο… Πφφφ…

Αυτό, όμως, φυσικά δε θα μας εμποδίσει και δε θα μας κλείσει σπίτι, ειδικά αν περιμένουμε πώς και πώς για ό,τι έχουμε ήδη κανονίσει. Εξάλλου ο σοφός λαός λέει «ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει»! Οπότε ας κάνουμε… υπομονή, θα περάσει κι αυτό! Ας δούμε, λοιπόν, τι επιλογές έχουμε για να κάνουμε τη βόλτα μας και να είμαστε κομψές και στα ζεστά!

  Set #1: Επιλέξτε ένα στενό παντελόνι κι αν δεν έχετε πουλόβερ με γιακά πουκαμίσου όπως αυτό εδώ, τότε μη διστάσετε να κάνετε το συνδυασμό με δύο ξεχωριστά κομμάτια δημιουργώντας μία ιδέα «κολεγιακού» στυλ. Φορέστε τις μπότες ιππασίας σας, ένα αντιανεμικό και για τα προσωπικά σας είδη μία hobo bag. Είστε σχεδόν έτοιμες! Μικρές πινελιές θα είναι ένα μενταγιόν με μακριά αλυσίδα κι ένα μπερεδάκι για να έχετε ζεστό το κεφάλι σας.

6 & 7 ΦΕΒ 2016 #1

Set #2: Το τζιν σας με τα σκισίματα μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικά casual, αλλά με τα κατάλληλα κομμάτια γίνεται street chic casual. Συνδυάστε το με ένα φαρδύ πουλόβερ όπως αυτό που σας παρουσιάζω εδώ (εννοείται πως αν και το δικό σας πουλόβερ έχει λαιμόκοψη συμπληρώνετε με ένα φουλάρι!). Ψηλές μπότες (ιππασίας ή ψηλοτάκουνες, κρίνετε ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες – βροχή, ήλιος κλπ.) ένα ζεστό μπουφάν που να καλύπτει οπωσδήποτε τη μέση και μία μεσαίου μεγέθους tote bag ολοκληρώνουν το outfit. Ιδανικά συμπληρώνετε με ένα καπελάκι τύπου τραγιάσκας.

6 & 7 ΦΕΒ 2016 #2

   Set #3: Για εσάς που θέλετε κάτι λιγότερο casual, υπάρχει και πάλι λύση! Συνδυάστε μία μάλλινη παντελόνα με ένα στενό πουλόβερ (αποφεύγουμε φαρδύ ρούχο κι από πάνω. Αδικεί κατά πολύ το στυλ!) και τα ψηλοτάκουνα ankle boots σας. Ένα παλτό τύπου peacoat θεωρείται το πιο κατάλληλο για το look ενώ μία τσάντα που μπορείτε να την κρεμάσετε από τον ώμο είτε να την κρατήσετε σαν tote είναι η ιδανική επιλογή για τα προσωπικά σας είδη. Τέλος, συμπληρώστε με ένα μακρύ κολιέ, ένα δαχτυλίδι τύπου cage κι ένα μπερέ.

6 & 7 ΦΕΒ 2016 #3

Όπως ίσως παρατηρήσατε σε κάθε set πρόσθεσα κι ένα ρολόι με φαρδύ μπρασελέ/λουράκι. Και μιας κι είναι αξεσουάρ «coca cola, πάει με όλα!», όπως αρέσκομαι να τα χαρακτηρίζω, μη διστάσετε να το προσθέσετε!

Τέλος, μια που οι καιρικές συνθήκες είναι λίγο περίεργες λόγω ανέμων και βροχοπτώσεων, «επιτρέπεται» ένα shaggy χτένισμα όπως αυτό εδώ. Σκεφτείτε πως δε θα έχετε να αγχωθείτε μήπως ο αέρας σας χαλάσει τα μαλλιά! :P

Shaggy waves

Μην ξεχνάτε πως εσείς κάνετε το στυλ κι όχι αυτό εσάς. Από μένα… καλούς συνδυασμούς και καλό σαββατοκύριακο!

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο Polyvore .

You may also like