Οι 3 λόγοι που χρειαζόμαστε ΟΛΟΙ το toner

Οι περισσότερες, έχουν ακούσει για το toner, αλλά πολλές δεν έχουν ιδέα για το τι ακριβώς είναι, οπότε σήμερα θα ξεκαθαρίσουμε το τοπίο. Κατά τη διάρκεια οποιαδήποτε ημέρας, το δέρμα εκτίθεται σε ακαθαρσίες, ρύπανση και καλλυντικά που μπορούν να προκαλέσουν τον όλεθρο στην επιδερμίδα μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο καθαρισμός είναι ένα μη διαπραγματεύσιμο μέρος μιας ρουτίνας φροντίδας του δέρματος. Μερικές φορές, όμως, η διαδικασία καθαρισμού μπορεί να μην είναι τόσο εξονυχιστική όσο χρειάζεται ώστε να απαλλάξει εντελώς το δέρμα από όλες τις βρωμιές. Το να εντάξετε στη ρουτίνα καθαρισμού, ένα toner μπορεί να κάνει μερικά από τα παρακάτω πράγματα:

α. Μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι οι βρωμιές, η υπερβολική λιπαρότητα, και ουσιαστικά όλα τα υπολείμματα απομακρύνονται από την επιφάνεια του δέρματος.

β. Ορισμένα καθαριστικά μπορούν να μπερδευτούν με το επίπεδο pH του δέρματος. Ένα toner μπορεί να βοηθήσει στην ισορροπία του φυσικού pH του.

γ. Οι περισσότεροι τύποι μπορούν να βοηθήσουν στην απαλότητα, την τόνωση και την ενυδάτωση του δέρματος.

Η απάντηση όμως στο αιώνιο ερώτημα εάν όντως χρειαζόμαστε toner ή όχι, δεν είναι τόσο απλή, μιας και ο καθένας μπορεί να πει και μια δικιά του ιστορία. Μερικοί ειδικοί, ισχυρίζονται ότι το toner δεν είναι τίποτα περισσότερο από χάσιμο χρόνου. Και, ας το παραδεχτούμε, κανείς δεν θέλει να χάσει το χρόνο του. Ειδικά όταν το δέρμα μας είναι αυτό που θα πληρώσει στο τέλος το λογαριασμό. Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη κατηγορία εμπειρογνωμόνων, που λέει πως  το δέρμα μας, όχι μόνο έχει ανάγκη από το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά πως είναι επίσης ένα από τα πολύ σημαντικά βήματα του καθημερινού και σωστού καθαρισμού της επιδερμίδας μας. Ποιον να πιστέψουμε; Μα φυσικά το δικό μας δέρμα. Πάρτε μερικά δείγματα από τις εταιρείες και δοκιμάστε τα. Εάν δείτε το δέρμα σας να ανταποκρίνεται καλά, τότε ναι, είναι σίγουρα και αδιαμφισβήτητα κάτι που όντως χρειάζεστε.

  1. Από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 που δημιουργήθηκε, μέχρι σήμερα, το Cucumber Herbal Alcohol-Free Toner είναι ανάμεσα στα πιο αγαπημένα προϊόντα των fans της Kiehl’s. Ιδανικό για ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, ιδιαίτερα απαλό, αυτό το toner περιέχει τα πιο φίνα βοτανικά εκχυλίσματα που απαλύνουν, εξισορροπούν και καθαρίζουν ευγενικά την επιδερμίδα.
  1. Οι απολεπιστικές ιδιότητες του γλυκολικού οξέος και του άλφα υδροξύ καθιστούν το συγκεκριμένο toner ιδανικό για μεικτά, λιπαρά και προβληματικά δέρματα. Για βαθύ καθαρισμό, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα.
  1. Ενυδατική λοσιόν με Τριαντάφυλλο. Το απόσταγμα από φρέσκα δαμασκηνά ρόδα συλλέγεται με φροντίδα, για να δημιουργηθεί αυτή η λοσιόν που καθαρίζει και ομορφαίνει το δέρμα, ενυδατώνοντάς το.

You may also like