Οι fashion bloggers Εύα και Τίνα Καραφίνα μας συστήνουν το Sisterhood.K

Το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη και η θετική τους αύρα είναι τα χαρακτηριστικά τους. Γνώρισα την Τίνα πριν κάτι αιώνες στους διαδρόμους του Ant1 όταν εργαζόμασταν στα δελτία ειδήσεων και πριν μερικά χρόνια συστηθήκαμε και με την αδελφή της Εύα, που κατά βάσει είναι καθηγήτρια αγγλικών και γαλλικών. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολούνται ενεργά με το fashion blogging, μέσα από το Sisterhood.K και είναι κάτι που τους πάει πολύ.

Θέλετε να μας παρουσιάσετε η μια την άλλη;

Eύα: Αν εγώ είμαι μια ραπτομηχανή η αδερφή μου η Τίνα είναι το ηλεκτρικό ρεύμα! Κοινώς χωρίς την αδερφή μου δε θα κατάφερνα τίποτα! Αυτή με στηρίζει,με εμπνέει και με παρακινεί!
Τίνα: Η αδερφή μου είναι πολύ δημιουργική,έχει ωραίες ιδέες που ξέρει και να τις υλοποιεί και το κυριότερο είναι οργανωτική και καταφέρνει πάντα να βάζει την σκέψη μου σε τάξη. Ξέρει να βγάζει πρόγραμμα ώστε να αξιοποιούμε τον χρόνο μας, που είναι περιορισμένος, σωστά!

Πως ξεκίνησε η ιδέα του blog sisterhood.K;

Το blog ξεκίνησε αρχικά για να κάνουμε κάτι από κοινού και να ασχοληθούμε πιο ουσιαστικά με όλα όσα αγαπάμε! Και αυτά που αγαπάμε είναι πολλά. Είναι η μόδα,η ομορφιά, οι χειροποίητες δημιουργίες και το να πειραματιζόμαστε με διαφορετικά στυλ.
Είναι κατά κάποιο τρόπο το προσωπικό μας ημερολόγιο.

Είστε αδελφές, διαφορετικές ως χαρακτήρες αλλά και καλύτερες φίλες ή συνεργάτιδες; 

Εύα: Είμαστε όλα αυτά. Αδελφές, φίλες, συνεργάτες σχεδόν αυτοκόλλητες! Έχουμε όμως τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες και αυτό είναι καλό γιατί συμπληρώνει η μια την άλλη.
Τίνα: Η Εύα είναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για μένα και με καταλαβαίνει όσο κανένας άλλος. Έχουμε την ίδια αντίληψη, σκεφτόμαστε πάντα με τον ίδιο τρόπο,έχουμε τους ίδιους στόχους. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά δική μου χωρίς συνέταιρο την αδερφή μου.

Ποια είναι η φιλοσοφία σας και που διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα; 

Η φιλοσοφία μας είναι απλή! Είμαστε αληθινές…o εαυτός μας.  Ποστάρουμε πράγματα που αγαπάμε και προτείνουμε προσιτές λύσεις για αναβάθμιση του στυλ μας με λίγα χρήματα. Διαφοροποιούμαστε στο ό,τι αγαπάμε πολύ το DIY και δίνουμε ιδέες στα κορίτσια που μας ακολουθούν για να αλλάξουν τα παλιά τους ρούχα. Στο κανάλι μας στο youtube Sisterhood.K θα βρείτε έξυπνες προτάσεις για να δώσετε πνοή στα ρούχα που φορέσατε πολύ και πλέον έχετε βαρεθεί.

Ποιες είναι οι γυναίκες που σας εμπνέουν στην καθημερινότητα σας αλλά και στο στυλ σας; 

Εύα: Εγώ παίρνω έμπνευση από τον ίδιο μου τον εαυτό,τη ψυχολογία μου. Φοράω και επιλέγω ρούχα που με κάνουν να νιώθω όμορφα
Τίνα: Εγώ εμπνέομαι βλέποντας εικόνες στο διαδίκτυο, φωτογραφίες street style από bloggers του εξωτερικού. Πολλές φορές θα δω κάτι πρωτότυπο και θα ψάξω στην ντουλάπα μου να δω εάν έχω τα αντίστοιχα κομμάτια για να τα προσαρμόσω στο δικό μου στυλ.

Ποια είναι η συμβουλή που θα δίνατε στις αναγνώστριές σας σχετικά με το στυλ τους και το ντύσιμο τους;

Η συμβουλή είναι μια: Να είμαστε ο εαυτός μας, να αγαπάμε το σώμα μας, να χαμογελάμε και να φροντίζουμε το μέσα μας.
Ένας άνθρωπος με φωτεινή ψυχή λάμπει και εξωτερικά.

Follow : Sisterhood.K.gr/ on facebook/ on youtube

You may also like