Οι hydrating powders υπόσχονται ενυδάτωση όλη μέρα

Δεν είμαστε στο Game of Thrones. Ο χειμώνας δεν έρχεται, Είναι ήδη εδώ και έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις χαμηλές θερμοκρασίες και το ξηρό δέρμα. Και για να προστατευτούμε από αυτό χρησιμοποιούμε τις πιο βαριές κρέμες και τα πιο ενυδατικά προϊόντα που ξέρουμε σε μια προσπάθεια να κρατήσουμε το ξηρό μας δέρμα ενυδατωμένο. Αλλά ακόμα και το καλύτερο προϊόν της αγοράς μπορεί να αποδειχθεί ακόμα καλύτερο όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες ενυδατικές κρέμες. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προτιμάμε τα ενυδατικά στοιχεία σε όποιο προϊόν και αν χρησιμοποιήσουμε, συμπεριλαμβανομένης και της πούδρας μας.

Η λάθος πούδρα (ή η υπερβολική ποσότητα προϊόντος) μπορεί να τονίσει τις αφυδατωμένες περιοχές του προσώπου μας και να τις δείχνουν ακόμα χειρότερες. Το πρόβλημα γίνεται πιο εμφανές το χειμώνα, όταν ακόμη και εκείνοι με λιπαρή επιδερμίδα ξαφνικά βρίσκουν τα πρόσωπά τους να λαχταρούν την υγρασία. Μια ενυδατική κρέμα προσώπου ενισχύει τα θρεπτικά οφέλη των λαδιών και των ορών, ενώ ρυθμίζει την περίσσεια λιπαρότητας. Οι πούδρες ενυδάτωσης ή αλλιώς hydrating powders εμποδίζουν επίσης την όψη «χτισίματος» στο μακιγιάζ μας, έτσι ώστε το δέρμα να φαίνεται φυσικό, και όχι τεχνητά ματ.

1. Ξεκινάμε με την αγαπημένη μας, Halo Hydrating Powder. Ούτε γραμμάριο πούδρας δεν πάει χαμένο με αυτή την πανέξυπνη ιδέα: η ειδικά μελετημένη συσκευασία της, με μία μόνο κίνηση, απελευθερώνει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεστε! Και έτσι, όχι μόνο η πούδρα σας κρατάει περισσότερο αλλά σίγουρα αποφεύγετε και το εφέ “μάσκας” στο πρόσωπο. Από εντελώς διάφανο άγγιγμα μέχρι μέτρια κάλυψη, είναι στο χέρι σας πώς θα την αξιοποιήσετε – σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα δείχνετε άψογη!

2. Φανταστείτε ένα αναζωογονητικό face mist αλλά σε μορφή πούδρας! Ο λόγος για την Hydra-Mist Set & Refresh Powder που δροσίζει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ φιξάρει το μακιγιάζ, δίνοντάς του έξτρα διάρκεια. Απλώστε τη σαν αέρινο πέπλο αμέσως αφού τελειώσετε το μακιγιάζ αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν χρειάζεστε φρεσκάρισμα στη στιγμή. Η σύνθεσή της περιέχει 50% νερό και άλλους ενυδατικούς παράγοντες ώστε να προσφέρει σε κάθε τύπο επιδερμίδας (ακόμα και στις πιο ξηρές), το τέλειο αποτέλεσμα. Επιπλέον, το προϊόν διαχέει απαλά το φως στο πρόσωπο, “σβήνοντας” οπτικά πόρους και μικρές ατέλειες.

3. Ίσως η πιο multitask πούδρα που έχετε δοκιμάσει ποτέ σας. Μεταξένια στο άγγιγμα και αόρατη στην επιδερμίδα, απλώνεται σαν βελούδινο χάδι στο πρόσωπο, δημιουργώντας ένα οπτικό εφέ που μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των πόρων. Χάρη στη βιταμίνη Ε που περιέχει, προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση, ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας και εξουδετερώνει τη γυαλάδα. Τι άλλο να ζητήσουμε;

You may also like