Κι όμως, υπάρχει online καμπάνια για την επιστροφή του Daredevil!

Όλοι μας έχουμε νιώσει απογοήτευση όταν ένα αγαπημένο tv show τελειώνει ξαφνικά, πόσο μάλλον όταν στο φινάλε της υπάρχουν στοιχεία πως η υπόθεση έχει ακόμη μέλλον. Κάπως έτσι νιώσαμε εμείς οι fans του Daredevilστο Netflix.

               Μετά και την προβολή της τρίτης σαιζόν, η οποία κρίθηκε επιτυχημένη από το κοινό αλλά και τους κριτικούς και με ένα (μικρό, ομολογουμένως) cliffhanger, η διαδικτυακή πλατφόρμα ανακοίνωσε πως, παρά τον προηγούμενο προγραμματισμό για μία τέταρτη σαιζόν, ο Διάβολος του Hell’s Kitchen “έκανε τον κύκλο του”. Φαίνεται, όμως πως οι fans διαφωνούν και… αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους! Πώς; Ας είναι καλά το διαδίκτυο!

               Ο λόγος για την καμπάνια #SaveDaredevil η οποία παρακινεί τους fans να επικοινωνήσουν με τη Marvel προκειμένου αυτή να μην εγκαταλείψει το show κι όλα όσα το κάνουν ξεχωριστό, ιδίως το cast. Έτσι οι fans σπεύδουν να στείλουν τη δική τους παράκληση εμπνευσμένη από την αγαπημένη τους σειρά, ακόμη και σε… χαρτοπετσέτες, ακριβώς όπως έκανε ο Matt Murdock με το Foggy Nelson όταν ετοίμαζαν την ονειρεμένη πινακίδα για τη φίρμα τους – οι φίλοι της σειράς θα καταλάβουν τι εννοώ όταν δούνε τις φωτογραφίες!

Μάλιστα την περασμένη βδομάδα ο ηθοποιός Vincent D’Onofrio που υποδύεται τη νέμεση του Daredevil, Wilson Fisk/Kingpin, έδωσε μία σημαντική ώθηση στην καμπάνια και πολύ σύντομα ακολούθησε κι ο… άμεσα ενδιαφερόμενος, δηλαδή ο πρωταγωνιστής της σειράς Charlie Cox. Οι υπογραφές πλησιάζουν αυτή τη στιγμή που γράφω τις απαραίτητες 200.000, οπότε τολμώ να πιστέψω πως, ακόμη και χωρίς τη δημόσια τοποθέτηση των ηθοποιών, ο στόχος θα επιτευχθεί – η υποστήριξή τους βεβαίως είναι added bonus!

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι fans κινητοποιούνται σε τέτοιο βαθμό για μία σειρά, καθώς όταν το κανάλι Fox ακύρωσε το “Lucifer”, χάρη στις προσπάθειες των fans το Netflix ανακοίνωσε πως εκείνο θα αναλάβει την τέταρτη σαιζόν της σειράς. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχει κι η αισιοδοξία πως… οι προσευχές τους θα εισακουστούν!

Οπότε μένει να δούμε αν όντως η Marvel κρατήσει “ζωντανό” το Διάβολο του Hell’s Kitchen, έστω και για να τον μεταφέρει στη διαδικτυακή πλατφόρμα που σχεδιάζει να κυκλοφορήσει η Disney. Άλλωστε, της διακοπής του ‘Daredevil” προηγήθηκαν εκείνες των “Luke Cage” και “Iron Fist” έπειτα από τις δύο σαιζόν τους, ενώ ακόμη αγνώστο είναι το τι μέλλει γενέσθαι για τον “Punisher” που χθες έκανε πρεμιέρα η δεύτερη σαιζόν του, αλλά και για τη “Jessica Jones” για την οποία (θεωρητικά) αναμένουμε τον τρίτο κύκλο επεισοδίων. Όσο για τους “Defenders”, όσο και να θέλω να το αρνηθώ, τα πράγματα δε φαίνονται ευοίωνα – Marvel, Netflix, εκπλήξτε με ευχάριστα, I beg of thee!

Κι εγώ απλά θα ρωτήσω… υπογράψατε ή πρέπει να αρχίσω να σημειώνω ονόματα;;;; :P

You may also like