Ο «καταραμένος» κύριος Sean Bean, από τη Βαλιάνα Κοσμά

seanbean3Οι περισσότεροι γνωρίσαμε το Βρετανό ηθοποιό ως Μπόρομιρ στον “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” και μετά τον λατρέψαμε ως Νεντ Σταρκ στο “Game of Thrones”. Τι κοινό έχουν αυτοί οι ρόλοι και ποια κατάρα κουβαλάει ο Sean Bean; Μα βέβαια… το θάνατο!
Σε κάθε ρόλο, εντάξει όχι σε κάθε, αλλά σε πάρα πολλούς, πεθαίνει. Στην αρχή, σκέφτηκα πως θα ήταν τυχαίο γεγονός που πέθανε και ο Μπόρομιρ και ο Νεντ Σταρκ. (Μέχρι να δω το 10ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του Game of Thrones, ήλπιζα σε κάποιο θαύμα, μια ανάσταση, κάτι… αλλά μάταια…) Και για πλάκα, ναι για πλάκα, έβαλα το όνομά του στο youtube. Και βρήκα το παρακάτω βίντεο. Όπως θα μετρήσετε κι εσείς (γιατί είμαι σίγουρη ότι θα το κάνετε) «πεθαίνει» 21 φορές!
(Συνολικά πεθαίνει σε 22 από τις 35 που έχει παίξει, απλώς το βίντεο δεν τις δείχνει όλες)

Δε φαντάζεστε με πόση αγωνία παρακολούθησα το πρώτο μέρος του Πέρσι Τζάκσον (Percy Jackson & The Olympians: The lightning Thief) όταν είδα ότι θα έκανε το Δία… Για να τα λέμε όλα… εκεί ζει… Αλλά με τέτοιο «θανατικό» που έχει στους ρόλους του, φοβόμουν μην πιει κανένα φίλτρο και από αθάνατος γίνει θνητός και πεθάνει πριν καλά καλά το καταλάβουμε!

Ευτυχώς… τίποτα δεν άλλαξε στην ελληνική μυθολογία!

Ο ίδιος ο ηθοποιός αντιμετωπίζει με χιούμορ τόσο το γεγονός ότι πεθαίνει στους περισσότερους ρόλους του, όσο και το βίντεο που είδατε πριν λίγο (με όλους τους θανάτους του μαζεμένους). Μάλιστα διαλέγει και τον αγαπημένο του θάνατο, που δεν είναι άλλος από αυτόν του Μπόρομιρ. Εντυπωσιακότατος! Δείτε το απόσμασμα της συνέντευξης.

Κλείνω με μια ευχή. Όχι απλώς να γίνει πρωταγωνιστής σε μια ταινία, αλλά και να μείνει ζωντανός μέχρι το τέλος της… Challenge accepted?

seanbean2

Περισσότερες πληροφορίες για την Βαλιάνα Κοσμά , εδώ

You may also like