Ο λόγος που το demaquillage είναι τόσο σημαντικό…

Οι πιθανότητες να έχετε ακούσει τον κανόνα ότι δεν κοιμόμαστε ποτέ βαμμένες, είναι πιθανόν πολλές. Αν η προοπτική του να εμφανίσετε σημάδια ακμής (για να μην αναφέρουμε τα μάτια του ρακούν) δεν είναι αρκετή προκειμένου να διαθέσετε αυτά τα 10 λεπτά για να ξεβαφτείτε και να δώσετε  στο δέρμα σας τα απαραίτητα εφόδια ανάπλασης που χρειάζεται, να μερικοί ακόμη λόγοι, που θα σας κάνουν να το ξανασκεφτείτε και να αναθεωρήσετε.

Ακόμα και η μικρότερη ποσότητα σκιάς και μάσκαρα στα βλέφαρα, μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές και ιδιαίτερα εκτεταμένες φλεγμονές στην περιοχή των ματιών, ενώ οι οφθαλμίατροι προειδοποιούν πως τα αποτελέσματα μπορούν να είναι μη αναστρέψιμα. Τα απομεινάρια του μακιγιάζ, που δεν απομακρύνονται επαρκώς, μπορούν να ερεθίσουν το μάτι και τις ρίζες των βλεφάρων, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε ερυθρότητα, κνησμό και πόνο.

Όσο για τα προϊόντα του μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικές και να θυμόμαστε πως τα καλλυντικά μας, τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο εμείς οι ίδιες και δεν τα δανείζουμε. Η μάσκαρα πρέπει να αχρηστεύεται κάθε έξι μήνες, ανεξάρτητα από την συχνότητα που την χρησιμοποιούμε και τα πινέλα μας, να πλένονται συστηματικά.Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε κατά νου, πως τα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούμε στα μάτια μας, είναι φιλικά προς την τόσο ευαίσθητη αυτή περιοχή. Προτιμήστε ήπια καθαριστικά όπως το Sensibio H2O της Bioderma.

Πρόκειται για ένα διάλυμα καθαρισμού κατάλληλο για την αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Καταπραΰνει και καθαρίζει το ερεθισμένο δέρμα, αφήνοντας μια αίσθηση άμεσης φρεσκάδας. Χωρίς τρίψιμο απομακρύνει το μακιγιάζ, το σμήγμα, τους ρύπους και τη λιπαρότητα. Απευθύνεται σε άτομα με ευαίσθητο προς δυσανεκτικό δέρμα.

Χάρη στα μικροσκοπικά μικύλλια (σωματίδια) που εμπεριέχονται το μικυλλιακό νερό Sensibio H2O:
-Αφαιρεί τους ρύπους από το δέρμα
-Xαλαρώνει και ενυδατώνει το πρόσωπο
-Απομακρύνει και το αδιάβροχο make-up χωρίς τρίψιμο και ξέβγαλμα
-Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα
-Βοηθάει στην φυσική ανοικοδόμηση του υδρολιπιδικού φιλμ της επιδερμίδας
-Δεν περιέχει άρωμα, αλκοόλ, paraben
-Είναι υποαλλεργικό

You may also like