Ο Elvis… όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Μέσα από το φακό του Baz Luhrmann, κι αυτό αποτελεί εγγύηση για super θέαμα!

Ήταν ο Βασιλιάς του rock ‘n’ roll και θα είναι εις τους αιώνας των αιώνων (αμήν!)! Η ιστορία του Elvis Presley είναι από εκείνες που θα περάσουν από γενιά σε γενιά. Γι’ αυτό κι ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann του “Romeo + Juliet”, του “Moulin Rouge!” και του “Υπέροχου Gatsby” ετοιμάζεται να μας την αφηγηθεί μέσα από τα δικά του μάτια.

               O διάσημος σκηνοθέτης με την αδυναμία στους ζωηρούς ρυθμούς και που, αν μη τι άλλο, ξέρει πολύ καλά πώς να “παίζει” με τη μουσική… Ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο σινεφίλ κοινό αυτό το καλοκαίρι την ζωή και την πορεία του Elvis. Πιο συγκεκριμένα, όλα αυτά θα γίνουν μέσα από τη θυελλώδη εικοσαετή σχέση του τραγουδιστή με τον μάνατζέρ του Tom Parker. Σε αυτόν το ρόλο ο Tom Hanks ετοιμάζεται να δώσει ρεσιτάλ και φαίνεται από αυτά τα τρία λεπτά. Η άνοδος, η φήμη αλλά κι οι ιστορικές αλλαγές γίνονται το σκηνικό της διαδρομής ενός ανθρώπου που έγραψε ιστορία στη σύγχρονη μουσική. Στο ρόλο του Elvis θα δούμε τον Austin Butler των “The Shannara Chronicles” … Ενώ από αυτή τη διαδρομή δε θα μπορούσε να παίξει και το πρόσωπο – σταθμός στη ζωή του Elvis, η Priscilla Presley (Olivia De Jonge).

               Το trailer της ταινίας “Elvis”έχει ήδη “ανέβει” στο Youtube και αναμένεται να κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από τα social media σύντομα. Δείτε και θα καταλάβετε το γιατί!

               Ο “Elvis” αναμένεται να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο και δεν κρύβω πως δηλώνω ανυπομονησία. Είμαι σίγουρη πως κάτι καλό ετοίμασε… ο master Baz!

               Πηγή: Empire

You may also like