Ο George Clooney συναντά τον Brad Pitt στο πλατό… ξανά!

Κάποιες φορές, πρέπει να σκεφτόμαστε τις κινηματογραφικές (και τηλεοπτικές, γιατί όχι;) παραγωγές σα συνταγές μαγειρικής. Κάποια υλικά “δένουν” τόσο καλά μεταξύ τους που απλά δε γίνεται να αγνοούμε το συνδυασμό που πετυχαίνουν. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους George Clooney και Brad Pitt! Τους λατρέψαμε όταν τους βλέπαμε πλάι πλάι στην τριλογία “Ocean’s”, και δεν είναι η μόνη τους συνεργασία (fun fact). Φανταστείτε, λοιπόν, τη χαρά μας όταν ο Hollywood Reporter αποκάλυψε πως οι δύο ηθοποιοί ετοιμάζονται να βρεθούν ξανά μαζί μπροστά από τις κινηματογραφικές κάμερες.

               Η (ακόμη χωρίς τίτλο) παραγωγή είναι ένα project του Jon Watts που από το 2017 μας έχει αφήσει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους με το “Spider-Man: Homecoming”. Αυτή τη φορά, όμως, ο σκηνοθέτης στρέφεται στο thriller genre και ως σεναριογράφος Οι δε Clooney και Pitt θα υποστηρίξουν το project και ως παραγωγοί.

               Η ιστορία είναι ακόμη υπό ένα πέπλο άκρας μυστικότητας… Ωστόσο στο Hollywood Reporterαναφέρεται πως πρόκειται για την ιστορία δύο fixers. (Όσοι έχετε δει τη σειρά “Scandal”, το password είναι “Olivia Pope”!). Τους έχει ανατεθεί η ίδια “αποστολή”.

               Τέλος, το project φαίνεται να μην αφήνει αδιάφορο τις εταιρείες παραγωγής. Ηδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μεταξύ άλλων η Lionsgate, η Sony κι η MGM… Αλλά και οι πλατφόρμες Netflix και Amazon. Οπότε στην ουσία είναι στο τρίο Watts-Clooney-Pitt για τον “τυχερό” που θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας!

               Πηγή: Empire    

You may also like