Ο Mads Mikkelsen στο ρόλο του Grindelwald στο “Fantastic Beasts 3”;

               Ο Johnny Depp είναι ο αγαπημένος μας υποκριτικός “χαμαιλέοντας”. Master of disguise και ικανός να αφομοιώσει και τον πιο απίθανο χαρακτήρα. Ένας από αυτούς ήταν κι εκείνος του μηχανορράφου μάγου Gellert Grindelwald στα “Φανταστικά Πλάσματα”. Εντούτοις, η πολύκροτη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του Amber Heard κι όλα όσα αποκαλύπτονται κάθε φορά και για τις δύο πλευρές έχει το τίμημά της. Όπως κι η φημολογούμενη αποχώρηση του ηθοποιού από την τρίτη ταινία των “Πλασμάτων” λόγω των κατηγοριών πως κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του.

               Ωστόσο, το πρόβλημα με τον ποιος θα υποδυθεί τον Grindelwald φαίνεται να οδεύει στη λύση του… Καθώς ο σκηνοθέτης της ταινίας David Yates βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Mads Mikkelsen. Αν κι ακόμη τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί οριστικά, πηγές λένε πως πιθανώς ο Δανός ηθοποιός να πει το ναι. Κι αν αυτό γίνει, η ταινία υπολογίζεται να κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες τον Ιούλιο του 2022.

               Η είδηση, βέβαια, ακούγεται ιδιαίτερα ελκυστική για το fandom του Κόσμου της Μαγείας καθώς ο Mikkelsen έχει μία αναμφίβολη κλίση σε ρόλους villains. Ας μην ξεχνάμε τον επιβλητικό του τηλεοπτικό “Hannibal” ή τον Kaecilius στο “Doctor Strange”. Έτσι, αν όλα πάνε κατά γράμμα, ο Mikkelsen θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Eddie Redmayne και το Jude Law στο ρόλο ενός νεότερου Albus Dumbledore.

               Κι όσο κι αν αγαπώ το Johnny Depp, προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου να δω το Mads Mikkelsen να γίνεται κομμάτι του κόσμου του Harry Potter. Κάθε άλλο, θα έλεγα!

               Πηγή: Empire

               Photo credits: IMDb

You may also like