Ο Tom Hanks “τρομάζει” την Emma Watson (+ trailer)

Στο τεχνολογικό θρίλερ “The Circle”

Το κατά πόσο η ιδιωτική μας ζωή παραμένει ιδιωτική εξαιτίας των social media αλλά και των διαβόητων σκανδάλων παρακολούθησης απασχολεί ουκ ολίγους. Αυτό, βέβαια, δεν άργησε να φανεί και σε παραγωγές όπως η σειρά “Black Mirror” του Netflix – για την οποία θα σας μιλήσω κάποια στιγμή, να είστε σίγουροι! Αυτό το ζήτημα, λοιπόν, είναι κι ο άξονας του νέου θρίλερ με τίτλο “The Circle” με τους Tom Hanks κι Emma Watson.

Τι γίνεται εδώ;
Η Mae Holland (Watson) είναι μία νέα και φιλόδοξη απόφοιτος του κολεγίου που καταφέρνει και πιάνει δουλειά σ’ έναν τεχνολογικό κολοσσό, τη Circle του μεγιστάνα Bailey (Hanks), ο οποίος θυμίζει ένα κράμα Zuckerberg και Steve Jobs. Στην προσπάθεια να φέρει μία νέα εποχή διαφάνειας, στόχος της Circle είναι να ενοποιηθούν όλα τα δεδομένα των χρηστών του διαδικτύου (e-mails, social media, ηλεκτρονικές συναλλαγές κι εμπόριο) σε μία και μόνο πλατφόρμα, ενώ επίσης ο Bailey θεωρεί πως σε αυτό θα συμβάλλει κι η χρήση μίας κινητής κάμερα. Φυσικά ο όρος thriller αρχίζει να παίρνει τις πραγματικές του διαστάσεις όταν η Mae αντιληφθεί πως αυτή η “διαφάνεια” δεν αργεί να μετατραπεί σε εκμετάλλευση των προσωπικών δεδομένων των ανθρώπων, με τη διασφάλιση της προσωπικής ζωής να αποτελεί πλέον παρελθόν.

Η ταινία είναι διασκευή του ομότιτλου βιβλίου του Dave Eggers, συγγραφέα και του “A Hologram For The King” που είδαμε φέτος στις μεγάλες αίθουσες (πάλι) με τον Tom Hanks στον κεντρικό ρόλο. Ο James Ponsoldt αναλαμβάνει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας και δηλώνει:

“Πρόκειται για τον κόσμο στον οποίο ήδη ζούμε με κάποιες μόνο μετατροπές. Παρακολουθώντας την ιστορία από την πλευρά της Mae θα έχουμε μετά την ταινία την απορία του πώς ζούμε τη ζωή μας”.

Στην ταινία επίσης μαζί με τους Hanks και Watson θα δούμε τον John Boyega, τον Bill Paxton και τον Patton Oswalt.
Για την ώρα σας παρουσιάζουμε το trailer και αναμένουμε περισσότερα νέα για την ταινία!

Πηγή

You may also like