Πίτα με κατσικίσιο τυρί, σπανάκι παντζάρι & mango

ΥΛΙΚΑ:
Σφολιάτα
125g σπανάκι
125g κατσικίσιο τυρί
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο θυμάρι
μάνγκο
παντζάρια βρασμένα
αλατοπίπερο

beetroot_and_mango_pastry_3ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Γυρίστε τη σφολιάτα στις άκρες. Βάλτε την στον φούρνο και ψήστε την στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 15 λεπτά. όταν φουσκώσει η ζύμη στη μέση πιέστε την με ένα κουτάλι προς τα κάτω, μην αγχωθείτε αν “σπάσει” η σφολιάτα.
Βράστε το σπανάκι και στραγγίξτε το καλά και κόψτε το σε μικρά κομμάτια. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το κατσικίσιο τυρί, το θυμάρι και το σπανάκι. Τοποθετήστε το μείγμα πάνω σε κάθε ζύμη σφολιάτας. Κόψτε τα παντζάρια και το μάνγκο σε φέτες και βάλτε τα όπως στις φωτογραφίες. Αλατοπιπερώνετε και τις ψήνετε στους 200 βαθμούς για ακόμα 10 λεπτά.

Πηγή: εδώ

You may also like