Sexiest Man Alive: Πέρυσι ο Bradley, φέτος ο Channing;

Πέρυσι, το περιοδικό People επέλεξε τον Bradley Cooper ως τον πιο σέξυ άνδρα εν ζωή (Sexiest Man Alive) και όλοι παραπονέθηκαν ότι θα έπρεπε να ήταν Ryan Gosling. Τώρα φήμες λένε ότι Channing Tatum θα είναι χωρίς t-shirt, ο γεμάτος λάδι αντικείμενο του πόθου. Μάλλον ο Ryan Gosling χρειάζεται πραγματικά να προσλάβει κάποιον καλύτερο στις δημόσιες σχέσεις του…

Σύμφωνα με το Gossip Cop “ο Tatum ήταν μέσα στη λίστα του «Sexiest Man Alive» στο παρελθόν, αλλά ποτέ ως η κορυφαία επιλογή. Όταν ρωτήθηκε ένας εκπρόσωπος του περιοδικού People είπε «Εμείς ποτέ δεν σχολιάζουμε ποιος είναι ο Sexiest Man Alive είναι μέχρι να δημοσιευτεί το επικείμενο τεύχος”. Δηλαδή στις 14 Νοεμβρίου.

Μπορεί ο Channing να μην είναι ο πιο σέξυ άνδρας εν ζωή, αλλά εχει κάποια “σημεία” πέρα από τους προφανέστατους κοιλιακούς του, ώστε να γίνεται αρκετά σέξυ, όταν είναι αυθόρμητος κι αστείος….Και ότι έχει μέλλον!

Ο Channing, βέβαια, είχε μία σημαντική επιτυχία με την ταινία Magic Mike το περασμένο καλοκαίρι. Επίσης, έδειξε πρόσφατα το κωμικό του ταλέντο στο 21 Jump Street. Η επόμενη του εμφάνιση ειναι στην ταινία G.I. Joe: Retaliation και, σύμφωνα με το IMDB, έχει έξι άλλες έξι που έπονται.

Πηγή: http://www.thestar.com

You may also like