ΥΛΙΚΑ:
 3/4 κ.σ. αλάτι
 1 κ. γλ. πάπρικα
 1/2 κ. γλ. κύμινο
 1/2 κ. γλ.. κάρι σκόνη
 1/8 κ. γλ.πιπέρι καγιέν
 1/8 κ. γλ. κανέλα
 2 κιλά μεγάλες γαρίδες, ξεφλουδισμένες
 Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο και φέτες lime
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
  Για να κάνετε το καρύκευμα, ανακατέψτε το αλάτι, την πάπρικα, το κύμινο, κάρι σε σκόνη, το πιπέρι καγιέν και κανέλα. Μαρινάρετε για λίγο τις γαρίδες και ανακατέψτε.
Για να κάνετε το καρύκευμα, ανακατέψτε το αλάτι, την πάπρικα, το κύμινο, κάρι σε σκόνη, το πιπέρι καγιέν και κανέλα. Μαρινάρετε για λίγο τις γαρίδες και ανακατέψτε.
Για το ψήσιμο: Προθερμάνετε το γκριλ σε μέτρια φωτιά . Βάλτε τις γαρίδες για 2 λεπτά μέχρι να γίνουν ρόζ και στη συνέχεια γυρίστε τες και αφήστε τες για επιπλέον 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό, ανάλογα με το πόσο crispy σας αρέσουν. Στίψτε το lime στις γαρίδες και γαρνίρετε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο….
