Πλησιάζουμε στο καλοκαίρι με χαμόγελο και στυλ!

Το καλοκαίρι έρχεται όλο και πιο κοντά μας … Και πολλοί από εμάς ήδη κάναμε τις πρώτες μας εξορμήσεις στη θάλασσα! Και μπορεί ακόμη κάποιοι περιορισμοί να υφίστανται (άτιμη μάσκα, να μη με αφήνεις να δείξω τη χαρά μου!), όμως τώρα πια είναι πιο εύκολο να βγούμε για λόγους…Πέρα από εκείνους της δουλειάς. Ας βάλουμε σιγά σιγά το καλοκαίρι στη ζωή και το look μας!

               Όσο ζεσταίνει ο καιρός, τόσο πιο ελαφρύ θέλουμε και το παντελόνι μας και δε θέλουμε το τζιν μας να γίνει μονόδρομος. Αυτό το crop 7/8 παντελόνι από τη συλλογή του Marks&Spencer προσφέρει άνεση και καλοκαιρινή ξεγνοιασιά. Παράλληλα είναι κατάλληλο και για office look. Το συνδυάζουμε με ένα κοντομάνικο top με puffy μανικάκια και το outfit παίρνει και μία girlie και παιχνιδιάρικη χροιά!

               Τα loafers δεν είναι μόνο ανδρική υπόθεση! Τα νέα μοκασίνια της ανοιξιάτικης collection των Envie Shoes το αποδεικνύει! Αν θέλετε κάτι πιο πρακτικό από τις γόβες σας και κάτι πιο outgoing, τότε νομίζω πως αυτό το ζευγάρι σας περιμένει να γνωριστείτε καλύτερα!

               Βάζουμε λάμψη στην εμφάνισή μας με τη βοήθεια του Enlitho ! Ξεχωρίζουμε το μενταγιόν με το δίσκο της Φαιστού και τα stud τριγωνικά σκουλαρικάκια για να φωτίσει ακόμη περισσότερο το look και τη διάθεσή μας!

               Αν είναι κάτι που μπορεί να τονίσει την καλοκαιρινή μας διάθεση είναι μία τσάντα με παιχνιδιάρικο pattern. Οι χειροποίητες τσάντες του See My Bag υποδέχονται το καλοκαιράκι… Και η tote Anemones μας συνοδεύει στις ηλιόλουστες βόλτες μας!

Καλοκαιρινή αύρα με Tom Ford Beauty

               Τέλος, η πινελιά που θα δώσει θερινή αύρα στη μέρα μας έρχεται από την Tom Ford Beauty και τη νέα συλλογή TOM FORD SOLEIL SUMMER 2021. Εμπνευσμένη από το ατελείωτο καλοκαίρι και τον λαμπερό ήλιο, όπως ακτινοβολεί χρυσός σε πολυτελή εξωτικά νησιά… Η συλλογή μαγνητίζει τα βλέμματα. Το SOLEIL BRÛLANT, το τρίτο άρωμα της συλλογής Soleil, απελευθερώνει νότες υπέροχων λουλουδιών που αιχμαλωτίζουν τη θερμότητα του ήλιου. Συνδυάζονται μοναδικά με τις νότες κεχριμπαριού, προκαλώντας μία εκρηκτική συνάντηση, καθώς οι ακτίνες του ήλιου αγγίζουν το γυμνό δέρμα. Το floral ανατολίτικο άρωμα, μας προσκαλεί σε ένα ατελείωτο καλοκαίρι, όπου η λάμψη από τις ακτίνες του ήλιου περιπλέκονται με την έντονη φρεσκάδα από το εκχύλισμα μανταρινιού και περγαμόντου. Οι νότες από πικάντικο ροζ πιπέρι αναδεικνύουν το περίτεχνο εκχύλισμα και την floral καρδιά από γιασεμί sambac, τουμπερόζα και άνθη πορτοκαλιάς

Το εντοπίζουμε στο κοντινό μας κατάστημα Sephora και το απολαμβάνουμε σε κάθε μας έξοδο!

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας μην ξεχνάτε… συνεχίζουμε να προσέχουμε και να μένουμε ασφαλείς για εμάς και τους αγαπημένους μας!

Featured image: unsplash.com/@chewy

You may also like