Πλησιάζουν οι μέρες για το “Yes I Do Catwalk by ghd”!

Το στοίχημα που έβαλε, πριν μερικά χρόνια, η αγαπημένη Μυρτώ Κάζη και η ομάδα της από το Yes-I-do.gr , για να διοργανώνει το πιο φαντασμαγορικό bridal show της χρονιάς, το έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Καταφέρνει όμως, κάθε χρονιά, να ανεβάζει τον πήχη όλο και πιο ψηλά… γιατί οι απαιτήσεις της, πάνω από όλα για τον εαυτό της, είναι υψηλές!

Έτσι και φέτος, στις 18 Ιανουαρίου, θα απολαύσουμε το 4ο
es I Do Catwalk, κάνοντας focus στους ελληνικούς chic beach weddings! Άμμος, θάλασσα, panama hats, ατμοσφαιρικά fairy lights, ένα vintage βανάκι on stage και bohemian διάθεση, θα μετατρέψουν το show σε ένα elegant wedding beach party, που θα φέρει καλοκαιρινή αύρα στην καρδιά του χειμώνα!

It’s time to make a wish…

Φέτος όπως και πέρυσι το show θα πραγματοποιηθεί για τους σκοπούς του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)! Mini size γυάλινα γοβάκια θα περπατήσουν στην πασαρέλα, εκπληρώνοντας την ευχή τους και χαρίζοντάς μας μερικές από τις πιο συγκινητικές στιγμές του catwalk!

The Celebrity Brides

65 δημοφιλείς και αγαπημένες προσωπικότητες θα περπατήσουν «down the aisle» με νυφικές δημιουργίες 14 κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και ξένων brands!

Μεταξύ των celebrities που θα ντυθούν νύφες: οι Αθηνά Οικονομάκου, Χριστίνα Μπόμπα, Μαριέττα Χρουσαλά, Νικολέττα Ράλλη, Έλενα Ασημακοπούλου, Μάρα Δαρμουσλή, Ελεονώρα Μελέτη, Άννα Πρέλεβιτς, Ειρήνη Κολλιδά, Δανάη Παππά, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Εύη Φραγκάκη, Έλενα Γαλύφα, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Σουζάνα Κεγγίτση, Ιλένια Ουίλιαμς, Ελένη Βουλγαράκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μαρία Αντωνά αλλά και οι αγαπημένοι άνθρωποι των media όπως η Αλεξία Σακελλαρίου και η Ναταλία Αργυράκη.

When? Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2018

What time? 18:30

Where? MEC Παιανίας

Dress code? Καλοκαιρινή διάθεση και festive vibes, totally requested!

Partners in…wedding!

Ο μεγάλος χορηγός του catwalk είναι τα εργαλεία styling μαλλιών ghd (aka good hair day) και όπως αντιλαμβάνεστε φέτος όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στα bridal hairstyles των celebrities. Φυσικά, το hashtag της βραδιάς θα είναι το: #YesIDoCatwalkbyghd!

Σε μία τόσο λαμπερή βραδιά λάμψης και δημιουργίας δεν θα μπορούσε να λείπει η Moët & Chandon η οποία στηρίζει το θεσμό του Yes I do Catwalk, γιορτάζοντας τη μαγεία της ομορφιάς και των μοναδικών στιγμών. Κάθε δευτερόλεπτο ένα μπουκάλι Moet & Chandon ανοίγει κάπου στον κόσμο. Κάθε δευτερόλεπτο κάποιος επιλέγει Moet & Chandon για να γιορτάσει μια μικρή ή μια μεγαλύτερη στιγμή. Την ημέρα του catwalk θα έχουμε την ευκαιρία να ντυθούμε στα ροζέ και να απολαύσουμε Rose Imperial αλλά και Ice Rose Imperial με πάγο για πιο καλοκαιρινή διάθεση. #mustbemoet #moetmoment. 

Τα κομμωτήρια Νεκτάριος Σαΐτης, με σύμμαχό τους τα εργαλεία styling ghd και τη σειρά προϊόντων styling ΕIMΙ της Wella Professionals θα δημιουργήσουν ονειρικά beach waves, ενώ η OPI το Νο 1 brand, που επιλέγουν οι επαγγελματίες στην περιποίηση νυχιών, θα βάλει τις απαραίτητες πινελιές χρώματος στο bridal look!

Το πιο δημοφιλές make up brand στην Ελλάδα, η Sephora, και η έμπειρη ομάδα των makeup-artists της θα αναδείξουν την καλύτερη πλευρά των celebrity brides, χαρίζοντάς τους το πιο #flawless και #summer_bronzed μακιγιάζ!

Beauty pampering, πριν και μετά το catwalk, από την Cosmetic Derma Medicine που αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κάθε βήμα των κοριτσιών στο catwalk θα τα φέρνει πιο κοντά στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού με τα “Once upon a shoe” χειροποίητα γοβάκια που θα ζήλευε και η πιο ρομαντική πριγκίπισσα!

Τα LifeLikes θα ολοκληρώσουν και θα απογειώσουν τα bridal looks με tailor made λεπτεπίλεπτα κοσμήματα και statement αξεσουάρ εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι! 

Η Miele και το Miele Wet Care Laundry θα φροντίσουν ώστε τα νυφικά που θα «περπατήσουν» στο catwalk να παραμείνουν σαν καινούργια!

Οι γεύσεις του catwalk θα έχουν την υπογραφή των ζαχαροπλαστείων Zuccherino ενώ τα «βότσαλα» της κουφετοποιΐας Χατζηγιαννάκη θα μας υπενθυμίσουν πως το καλοκαίρι βρίσκεται πάντα μέσα μας!

Χορηγοί επικοινωνίας του show θα είναι το People και το Instyle!

Keep in mind:

            •           Βοηθήστε μας να πραγματοποιήσουμε περισσότερες ευχές παιδιών αγοράζοντας την ημέρα του show, από το corner του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) τα μπλε σατέν βραχιολάκια, αξίας 10 ευρώ!

            •           Το Hashtag του Catwalk είναι το #YesIDoCatwalkbyghd και θα πρέπει να βρίσκεται κάτω από όλα σας τα post και τα Instagram Stories. Ως έξτρα hashtag μπορείτε να χρησιμοποιείτε το #yesidogr και φυσικά tag @yesidogr και @ghdhair.

Και πριν ζήσουμε το πιο καλοκαιρινό γαμήλιο πάρτι στο πιο φαντασμαγορικό bridal fashion show στην Ελλάδα, ας θυμηθούμε κάτι από πέρσι!

You may also like