Ποιά παπούτσια επιλέγουν φέτος οι πιο στιλάτες Γαλλίδες;

Να είναι ο Σηκουάνας, ο Πύργος του Άϊφελ ή η μεγάλη ιστορία που έχει η Γαλλία όσον αφορά τη μόδα; Ότι και να είναι, ένα είναι σίγουρο, οι Γαλλίδες ξεχωρίζουν για το στιλ και τη φινέτσα τους. Αν ακολουθείς αρκετές στιλάτες Γαλλίδες στο Instagram θα έχεις ήδη παρατηρήσει ότι δίνουν αρκετή σημασία στην επιλογή του παπουτσιού, μιας είναι εκείνο το must-have κομμάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει ένα look με μια κίνηση και μόνο. Άραγε ποια παπούτσια επιλέγουν φέτος το καλοκαίρι, οι πιο στιλάτες Γαλλίδες;

ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ:

  • Jeanne Damas / Μπαλαρίνες

Η Jeanne τις περισσότερες φορές λέει ναι στα ψηλοτάκουνα, αλλά κάποιες μέρες που θέλει άνεση και κομψότητα, βάζεις τις αγαπημένες της κλασικές μαύρες μπαλαρίνες.

@JEANNEDAMAS
  • Lena Farl / Εσπαντρίγιες

Οι ανοιχτόχρωμες ψηλές εσπαντρίγιες είναι πάντα στις πρώτες επιλογές όλων των γυναικών και ιδιαίτερα των Γαλλίδων. Συνδυάζονται εύκολα τόσο με το denim παντελόνι σου όσο και με όποιο αέρινο φόρεμα έχεις στη ντουλάπα σου.

@lenafarl
  • Leia Fez /  ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ

Τώρα πια οι παντόφλες έχουν μπει στο καθημερινό αλλά και πιο προσεγμένο ντύσιμο μας, αφήνοντας πίσω για τα καλά την σκέψη ότι είναι ιδανικές μόνο για τη θάλασσα. Απόκτησε μια σπορ και συγχρόνως κομψή εκδοχή και κάνε τη διαφορά!

@leiafez
  • Lamia Lagha  /Πέδιλα με animal print

Σου αρέσει το ζεβρέ, το snakeskin ή και το λεοπάρ; Ακολούθησε το παράδειγμα της Lamia και πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ζευγάρι πέδιλα σε κάποιο εντυπωσιακό animal print.

@emilisindlev
  • Sabina Socol  /Μules

Toότι τα mules τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλη τάση το γνωρίζεις ήδη. Αυτή τη φορά επένδυσε σε ένα ζευγάρι με πιο χαμηλό τακούνι το οποίο θα σε βοηθήσουν να περπατάς κομψά και άνετα στις καλοκαιρινές σου βόλτες. Η Sabina πάντως αυτό κάνει!

@sabinasocol
  • Camille Charriere  / Παντόφλες με πλατφόρμα

     Είπαμε οι πιο κομψές παντόφλες είναι τάση, αλλά μεγαλύτερη τάση είναι εκείνες οι παντόφλες που σου χαρίζουν επιπλέον ύψος. Επίλεξε μίνιμαλ σχέδια και χρώματα και πριν τις κρίνεις σου προτείνουμε να τις δοκιμάσεις.

@camillecharriere
  • Taylor LaShae / Πορτοκαλί mules

Συνδύασε 2 μεγάλες τάσεις μαζί όπως κάνει και η στιλάτη Taylor. Διάλεξε ένα ζευγάρι πορτοκαλί mulesκαι φόρεσε τα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Παίξε με τις αντιθέσεις και τα διαφορετικά στιλ που μπορείς να δημιουργήσεις!

@taylorlashae
  • Adriana Seminario  /Λευκά πέδιλα

Το λευκό σαν χρώμα είναι κομψό και άκρως καλοκαιρινό. Έτσι τα λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα αποτελούν μονόδρομο για φέτος. Αν έχουν κορδόνια και δένουν στον αστράγαλο, ακόμα καλύτερα.

@adrianaseminario

Photo cedits : INSTAGRAM @monicaainleydlv

You may also like