Έντονα μάτια, απαλά χείλη για το καλοκαίρι…

Το μακιγιάζ του καλοκαιριού ποικίλει αναλόγως τα γούστα και τις περιπτώσεις. Το σίγουρο είναι πως η ελαφρότητα επικρατεί για να φαίνεται το πρόσωπο ξεκούραστο και νεανικό. Με το μαύρισμα να επικρατεί, χρειαζόμαστε λάμψη και ιδιαίτερο τονισμό ώστε να αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά μας χωρίς να υπερβάλλουμε. Το πρωινό μακιγιάζ είναι ιδανικό να είναι ανάλαφρο και δροσερό, τα ενυδατωμένα χείλη και η μάσκαρα είτε σε μαύρο είτε με επιλογή χρώματος είναι ό,τι καλύτερο. Τα μάγουλα σε χρώμα του ροδάκινου ή του ροζ χαρίζουν υγεία και είμαστε έτοιμες για να νιώθουμε υπέροχες κατά την διάρκεια της ημέρας.

Η RMS Tinted Daily LipBalm τα χρωματιστά βάλσαμα είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα που μου θυμίζουν το καλοκαίρι. Η RMS κυκλοφόρησε τέσσερις νέες αποχρώσεις οι οποίες θα προσφέρουν μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Θα κρατήσει τα χείλη σας απαλά και ελαστικά με μια λαμπερή απόχρωση. Η Passion Lane ένα απαλό κομψό ροζ. Το Twilight Lane ζωντανό ροζ σε απόχρωση ιβίσκου. Το peacock lane αίσθηση ροδάκινου. Το simply cocoa είναι ένα καθαρό, σαγηνευτικό βαθύ μούρο.Για 12 ώρες φροντίζουν, προστατεύουν, θρέφουν και πλημμυρίζουν τα χείλη σας και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους.

Ο Marc Jacobs (Hydrating Coconut Lip Oil) το ενυδατικό λάδι χειλιών καρύδας με βιταμίνης Παρέχουν άμεση και ολοήμερη ενυδάτωση, καταπραΰνοντας τα χείλη από τον καυτό ήλιο. Η ενίσχυση της Αλόης  ανακουφίζει την ξηρότητα των χειλιών μετατρέποντας τα σε απαλά. Μπορεί να φορεθεί μόνη της για μια υγιή γυαλάδα, πριν από το κραγιόν  ή πάνω από το χρώμα των χειλιών για μέγιστη λάμψη. Μετά τη χρήση, τα χείλη εμφανίζονται γεμάτα και πιο νεανικά.

Η Mad Eyes mascara της Guerlain προσφέρει όγκο στη στιγμή. Οι βλεφαρίδες είναι παχύτερες, μακρύτερες για 24 ώρες . Η βούρτσα μαλακών ινών βοηθάει να αυξήσει την πυκνότητα, με εντυπωσιακό όγκο με ανθεκτικότητα στο νερό. Μετά από τέσσερις εβδομάδες χρήσης, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ, οι ίνες των βλεφαρίδων είναι μακρύτερες, παχύτερες και ενισχυμένες με περισσότερη καμπύλη. Αξίζει να δοκιμάσετε!

Το νέο look δίνει την αίσθηση της παραλίας με τα αρώματα που αναδύουν στα χείλη σας. Όπου και αν βρίσκεστε θα ονειρεύεστε ότι είστε ήδη σε διακοπές…

Photo credits: @yunona_uritsky (unsplash)

You may also like