Ποιές ταινίες παίζονται αυτήν την εβδομάδα στους κινηματογράφους;, από τη Ν.Σχοινά

10676140_10152704235421955_9055326274923816520_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

1.Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ :Ξόρκισε το κακό (Deliver us from evil)
Ηθοποιοί:Eric Bana, Edgar Ramirez, Olivia Munn
Η συγκεκριμένη ταινία βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά την είδα και πραγματικά δε μπόρεσα να μην την προτείνω. Εάν σας αρέσουν τα θρίλερ, δεν πρέπει να τη χάσετε.
Ο αστυνομικός επιθεωρητής Ραλφ Σάρτσι (Έρικ Μπάνα), έχοντας προσωπικούς δαίμονες που τον ταλαιπωρούν, διενεργεί έρευνες για μια σειρά από άγρια και ανεξήγητα εγκλήματα. Στην πορεία ενώνει τις δυνάμεις του με έναν ανορθόδοξο ιερέα που ειδικεύεται στους εξορκισμούς (Έντγκαρ Ραμίρεζ) και μαζί προσπαθούν να καταπολεμήσουν το Κακό που τρομοκρατεί την πόλη της Νέας Υόρκης.
Movie Trivia:
– Βασίζεται στις πραγματικές εμπειρίες του αστυνομικού ΡάλφΣάρτσι, όπως τις διηγήθηκε στο βιβλίο του.
– Ο Έρικ Μπάνα παραδέχεται ότι εκτέθηκε σε τόσο μεγάλο υλικό από ταινίες για εξορκισμούς και μαρτυρίες που υπέφερε από αϋπνίες για αρκετές εβδομάδες μετά το τέλος των γυρισμάτων.
– Η ταινία είναι πολύ “βροχερή”. Αυτό οφείλεται στην ομάδα των ειδικών εφέ της παραγωγής, αλλά κυρίως στη μητέρα φύση, αφού ο Ιούνιος του 2013 που έγινε μέρος των γυρισμάτων, ήταν από τους πιο βροχερούς μήνες στην ιστορία της Νέας Υόρκης σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία.

2.Ο Λαβύρινθος (The Maze Runner)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Will Poulter
Βασισμένο στο πρώτο βιβλίο της επιτυχημένης τριλογίας, η ταινία Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ διαδραματίζεται σε έναν μελλοντικό κόσμο, όπου ο κεντρικό ήρωας, ο Τόμας ξυπνά με αμνησία σε μία άγνωστη κοινότητα με άλλους νεαρούς άνδρες, οι οποίοι είναι περικυκλωμένοι από έναν τεράστιο λαβύρινθο. Αφού συνειδητοποιούν ότι είναι όλοι τους παγιδευμένοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, όχι μόνο για να ξεφύγουν από το λαβύρινθο αλλά για να λύσουν το μυστήριο και να αποκαλύψουν ποιος και γιατί τους έφερε εκεί.

3. Αμνησία (Before I go to sleep)
Είδος ταινίας: Μυστηρίου
Ηθοποιοί: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong
Μια γυναίκα ξυπνάει κάθε πρωί χωρίς καμία απολύτως ανάμνηση από το παρελθόν της. Ένα τραυματικό ατύχημα της έχει στερήσει τη μνήμη, ώσπου ξαφνικά, μία μέρα, μια αποκάλυψη έρχεται στην επιφάνεια που θα την κάνει να αμφισβητεί τα πάντα και όλους γύρω της και να αναζητήσει την αλήθεια.

4. Θεέ μου τι σου κάναμε; (Qu’est-cequ’on a fait au bon Dieu?)
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan
Στη φιλόξενη και πολυπολιτισμική Γαλλία, ζει ο ξεχωριστός Κύριος Κλοντ Βερνέιγ με τις τέσσερις κόρες και τη σύζυγό του. Μια οικογένεια φαινομενικά αυστηρών, καθολικών αρχών και αστικών καταβολών, αυτή του Κλοντ και της Μαρί, ανέθρεψε τέσσερις κορασίδες με την προοπτική να μεγαλώσουν ευτυχισμένες και να καταλήξουν σε έναν γάμο, ο οποίος θα εκπληρώνει το καθολικό «Γαλλικό Όνειρο». Oι τρεις πρώτες κόρες των Βερνέιγ καταλήγουν να αγαπήσουν και να παντρευτούν έναν Εβραίο, έναν Ασιάτη και έναν Άραβα, αντίστοιχα! Μεγάλη καταστροφή και ανήκεστο πλήγμα για την οικογένεια, καθώς επίσης και έντονη ανησυχία σχετικά με το ποια θα είναι η κρίσιμη επιλογή για την αποκατάσταση της τέταρτης κόρης. Όταν η Λορ ανακοινώσει στους γονείς της ότι σκοπεύει, σύντομα, να παντρευτεί με τον καθολικό φίλο της Σαρλ, εκείνοι θα πετάξουν από τη χαρά τους, ωστόσο μια τεράστια έκπληξη θα τους περιμένει όταν θα κληθούν να γνωρίσουν από κοντά τον ίδιο αλλά και την θεότρελη οικογένειά του.

5. Barbie στο μυστικό βασίλειο (Μεταγλωττισμένο) (Barbie and the secret door)

Με τις φωνές των : Αφροδίτη Αντωνάκη, Σία Κοσκινά, Στεφανία Χούγια, Αμαλία Νίνου
Η Barbie είναι η Αλέξα, μια συνεσταλμένη και ρομαντική πριγκίπισσα που ανακαλύπτει μια μυστική πόρτα. Από εκεί θα οδηγηθεί σε μια χώρα γεμάτη θαύματα, μαγικά πλάσματα και εκπλήξεις. Θα συναντήσει τη γοργόνα Ρόμι και τη νεράιδα Νόρι και θα μάθει την ιστορία της κακομαθημένης βασίλισσας Μαλούσια που θέλει να στερήσει τη μαγεία από τη χώρα. Όμως, εντελώς αναπάντεχα η Αλέξα ανακαλύπτει ότι διαθέτει μαγικές δυνάμεις σε αυτόν τον κόσμο και οι φίλες της είναι σίγουρες ότι μπορεί να σώσει τη μαγεία που απειλείται από τα σχέδια της Μαλούσα. Μη χάσετε αυτό που θα συμβεί όταν η Αλέξα βρει το θάρρος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ανακαλύψει ότι η δύναμη της φιλίας είναι πιο πολύτιμη και από τη μαγεία.

Πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών στο Village

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Νατάσα Σχοινά, πατήστε εδώ

You may also like