Ποια είναι η τιμή εκείνη τελικά που καθορίζει την απόλαυση ενός whiskey;,από τη Λίνα Γριβογιάννη

Εσείς μέχρι πόσα χρήματα θα δίνατε για ένα καλό μπουκάλι ουίσκι; Ποια είναι η τιμή εκείνη τελικά που καθορίζει την απόλαυση; Σας παρουσιάζουμε το πιο ακριβό μπουκάλι -που δεν ξέρουμε κατά ποσό αξίζει τα λεφτά του – αλλά σίγουρα κάθε σταγόνα του είναι χρυσός. Δημιουργήθηκε από την ίδια εταιρία που φτιάχνει το Ruwa, το πρώτο ποτό πολυτέλειας το οποίο κοστολογείται στα 5.5$ (εκατομμύρια) και κυκλοφορεί σε δύο τύπους.

Το Isabella Original είναι κομματάκι πιο ακριβό, φτάνει τα 6,2$ (εκατομμύρια) και αυτό γιατί το μπουκάλι του έχει επάνω διαμάντια, ρουμπίνια και λευκό χρυσό, όποτε καταλαβαίνετε η τιμή είναι ελάχιστα “τσιμπημένη”. Καθένα από τα μπουκάλια περιέχει ένα πολύ δυνατό όμως ποτό που μάλλον θα σας ανταμείψει για το ποσό που θα καταθέσετε, το οποίο είναι είναι “Very Old Single Malt cask strength Islay whiskey”.

Φυσικά για να μη νομίζετε ότι οι άνθρωποι είναι παράλογοι και δε σκέπτονται εκείνους που δεν έχουν τέτοια οικονομική άνεση, έχουν βγάλει και πιο απλή και ιδιαίτερα προσιτή εκδοχή στην τιμή των 740,000$ μόλις. Ο λόγος που αυτό το μπουκάλι είναι πιο φθηνό, είναι διότι στην κρυστάλλινη επιφάνεια του υπάρχει μόνο ένα στρωματάκι διαμαντιών και τίποτα άλλο.

Κάθε αγορά μπουκαλιού, όποια εκδοχή και αν διαλέξετε, σας επιτρέπει να γεμίσετε ξανά το μπουκάλι σας από ότι ουίσκι εσείς θέλετε, καθώς μπορούν να εξυπηρετήσουν σχεδόν όλες τις επιθυμίες σας. Τώρα βεβαία με τόσα εκατομμύρια δολάρια για ένα μπουκάλι αν δεν μπορούσαν, θα ήταν το λιγότερο απαράδεκτοι, το ερώτημα είναι αν έρχονται εκείνοι για να το γεμίσουν ξανά ή πρέπει να τους ξαναστείλετε το μπουκάλι, διαδικαστικά βέβαια…

Πηγή: http://luxedb.com

You may also like