Ποια είναι τα καλύτερα (μέχρι τώρα) beauty προϊόντα για το φθινόπωρο

Η επιστροφή στην καθημερινότητα, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι πραγματικότητα. Και πως μπορούμε να την αντέξουμε χωρίς λίγο χρώμα, λίγη ομορφιά, λίγα περισσότερα προϊόντα, έτσι για να μπορέσουμε να χωνέψουμε πως το καλοκαίρι έφυγε. Καινούργια φθινοπωρινά λανσαρίσματα λοιπόν, για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και την διάθεσή μας στα ύψη.

  1. Η 3INA φέρνει το Eye Gloss για να μας χαρίσει μια δροσερή και ενυδατική λάμψη στα βλέφαρα. Μπορεί να φορεθεί σε γυμνά βλέφαρα ή πάνω από τη σκιά ματιών για πιο έντονο και λαμπερό αποτέλεσμα. Η πρακτική συσκευασία του σε μορφή στυλό κάνει την εφαρμογή ονειρεμένα εύκολη! Χρησιμοποιείστε τη διάφανη απόχρωση για μια βραδινή έξοδο σε συνδυασμό με ένα έξτρα έντονο κραγιόν ή προσθέστε διακριτική λάμψη με χρώμα, χρησιμοποιώντας μία από τις υπόλοιπες τρεις χρωματιστές αποχρώσεις. Εύχρηστο, πρακτικό και άκρως εντυπωσιακό.

Extra tip: Μπορεί να εφαρμοστεί και σε χείλη!

  1. Η λεπτή, τετράγωνη παλέτα Afterglow Highlighter Palette της Urban Decay διαθέτει τέσσερις ΝΕΕΣ αποχρώσεις του αγαπημένου σας Afterglow Highlighter, για να τις χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα, ή σε συνδυασμό, δημιουργώντας το δικό σας, μοναδικό highlighter. Για τέλειο αποτέλεσμα, εφαρμόστε το Afterglow στα σημεία που ο ήλιος αντανακλάται φυσικά στο πρόσωπό σας. Για φωτεινό βλέμμα, ταμπονάρετε μικρή ποσότητα γύρω από τις γωνίες των ματιών και στα κόκκαλα των φρυδιών. Αναδείξτε το μοντέλο που κρύβετε μέσα σας, εφαρμόζοντάς το στη ράχη της μύτης και κατά μήκος των ζυγωματικών. Και για απόλυτα σαγηνευτικό, ακαταμάχητο look, προσθέστε λίγο στην καμπύλη του άνω χείλους και την άκρη της μύτης. Απλώστε με τα δάχτυλά σας ή με ένα πινέλο highlighter, και είστε έτοιμες!
  1. Η νέα συλλογή μακιγιάζ Dolce & Gabbana Fall In Bloom μας προσκαλεί να ερωτευτούμε τα φρέσκα χρώματα και να ζήσουμε την εμπειρία μιας νέας παλέτας που έχει σχεδιαστεί για την απόλαυση των αισθήσεων. Κομψά παστέλ, ζωντανά burgundy και πλούσιες αποχρώσεις ορτανσίας παρατείνουν την παραμονή μας στη φευγαλέα ομορφιά της στιγμής. Οι ήχοι του φθινοπώρου γεμίζουν τον αέρα χάρη στην The Eyeshadow Quad #163.
  1. Η Jo Malone, προσθέτει μια ακόμα παραμυθένια μυρωδιά στο βιογραφικό της με το English Oak & Hazelnut. Πάντα ρομαντική και κοριτσίστικη, η εταιρεία μας οδηγεί στα μονοπάτια του δάσους της.

«Η Βελανιδιά είναι ένα όμορφο, ευγενές ξύλο. Είναι ισχυρό και iconic. Στην αρωματοποιία συχνά συναντούμε σανδαλόξυλο και ξύλο κέδρου, αλλά η βελανιδιά έχει κάτι μοναδικό. Είναι μεγαλοπρεπής και μυστηριώδης.», λέει ο Master Αρωματοποιός Yann Vasnier που υπογράφει τη συλλογή The English Oak.
Ένα γήινο, δελεαστικό και μαγευτικό άρωμα, το English Oak & Hazelnut Cologne, σας πηγαίνει έναν μαγικό περίπατο. Το φουντούκι, σε συνδυασμό με την πικάντικη γεύση του elemi, το ξυλώδες vetiver και την βελανιδιά δημιουργούν ένα ξεχωριστό άρωμα με την μαγεία του δάσους βγαλμένο από παραμύθι.

  1. Οι 16 πιο αγαπημένες γήινες αποχρώσεις, συγκεντρώθηκαν σε αυτή την παλέτα της Smashbox. Αναδείξετε τα ζυγωματικά σας, δημιουργήστε τέλεια τόξα στα φρύδια, τονίστε το βλέμμα σας, τελειοποιήσετε τη μύτη σας. Όλα αυτά ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας και σίγουρα με τον πιο εύκολο τρόπο. Πως; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες των ειδικών που θα βρείτε στη συσκευασία και μετά, πάρτε το πινέλο και αρχίστε την εξάσκηση! One palette for all. Αυτή η συλλογή, μπορεί να είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τα πιο σέξι, ροκ, ρομαντικά, και αισθησιακά looks, γιατί η επιλογή των χρωμάτων έχει γίνει από τους experts της εταιρείας με τον πιο προσεχτικό τρόπο, ώστε να μην λείπει τίποτα!

You may also like