Hollywood: Ποιες είναι οι διατροφικές “αδυναμίες” των Stars;

Μπορεί το αγαπημένο φαγητό για τους περισσότερους ανθρώπους να είναι τα ζυμαρικά, σύμφωνα με πολλές έρευνες, ειδικά κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας, όμως οι σταρ του Χόλυγουντ έχουν διαφορετική άποψη. Διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο θα ανακαλύψετε τις διατροφικές «ιδιοτροπίες» τους : junk food, μεξικάνικο και παραδοσιακές συνταγές του παππού είναι μέσα στη λίστα!
scarlet eating

 

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον αγαπά πολύ το χοιρινό κρέας.Μην τη βλέπετε εδώ που καταβροχθίζει το ψωμάκι…περιμένει το κυρίως πιάτο…το τηγανισμένο κρέας. Της αρέσει πολύ όταν το συνοδεύει και με μία πικάντικη σος.

 

 

 
jennifer

Αν και ελληνικής καταγωγής, η Τζένιφερ Άνιστον, δείχνει μία ιδιαίτερη προτίμηση στις τηγανητές πατάτες αλλά και στις πικάντικες γεύσεις του μεξικάνικου φαγητού, το οποίο επιλέγει κάθε φορά που θέλει να χαρίσει στον εαυτό της στιγμές γαστρονομικής απόλαυσης.

 

 
56895795lindsaylohan342009103255am

Η Λίντσεϊ Λόχαν λατρεύει τις ζαχαρωτές λιχουδιές. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, δε σταμάτησε να απολαμβάνει ροζ ζελεδάκια με γεύση φράουλα καθ’ όλη τη διάρκεια της κάθειρξής της.

 

 

 

 

 

Jessica+Biel+Celebrities+Eating+Food+4OOsHSp1-o-l

Η Τζέσικα Μπιλ μπορεί να έχει ένα από τα ωραιότερα σώματα στο λαμπερό Χόλυγουντ, αλλά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο τυρί. Της αρέσει τόσο πολύ που φροντίζει να το ταιριάξει σαν συνοδευτικό με όλα τα φαγητά που τρώει, ακόμη και με αυτά που δεν ταιριάζει.

 

 

 
kim-kardashian-eating-ice-cream

Πώς διατηρεί τις καμπύλες της η Κιμ Καρντάσιαν; Μα τρώγοντας συνεχώς ζαχαρωτά και παγωτά φυσικά! Η γνωστή celebrity έχει αδυναμία στα γλυκά, και ιδιαίτερα στα παγωτά. Κάτι μου λέει πως το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή!

 

 

britney frapuccinoΗ Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν μπορεί να ανοίξει τα μάτια της χωρίς την αγαπημένη της καθημερινή συνήθεια, δηλαδή το Frappuccino της. Δεν αρκείται όμως μόνο να τον γεύεται σαν πρωινό. Τον προτιμά και κατά τη διάρκεια της ημέρας, και για του λόγου το αληθές, ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει πολλές φορές με ένα ποτήρι στο χέρι.

pattinson-D-0912-03Ο Ρόμπερτ Πάττινσον, μπορεί στη φωτογραφία να κρατάει ένα βραστό καλαμπόκι, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί στα λαχταριστά μπέργκερ, με ζουμερό μπιφτέκι και πικάντικη σος, που τον “περιμένει” στο πιάτο του!

beckham-at-lakers-with-brooklyn

Ο άσσος των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές με τα νάτσος στα χέρια του. Μάλιστα συνηθίζει να τα μοιράζεται με τους γιους του, όταν βρίσκονται στο γήπεδο και απολαμβάνουν αγώνες οικογενειακώς.

 

 

 

SPL250855_001Η Beyonce λατρεύει την καλή κουζίνα, αν και αποφεύγει κάποιες τροφές για να μπορέσει να διατηρήσει τη σιλουέτα της. Αυτό όμως που δεν αλλάζει με τίποτα η ηθοποιός είναι τα πράσινα φασολάκια με πατάτες και μυρωδικά στο τηγάνι, ένα φαγητό που της μαγειρεύει από τα παιδικά της χρόνια η μαμά της. Η τραγουδίστρια δεν αλλάζει με τίποτα το φαγητό της μαμάς της. «Είναι το πιο νόστιμο φαγητό του κόσμου. Και έχει πράσινα φασολάκια, οπότε δε νιώθεις και τόσο ένοχος όταν το τρως. Έχουν τη γεύση μπριζόλας!»
1215E-fr.34a-35

Τέλος, ο Κιθ Ρίτσαρντς δηλώνει οικογενειακό τύπος στο φαγητό. Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο “Life” μοιράζεται με τον κόσμο τις δύο αγαπημένες του συνταγές. Η πρώτη είναι τα λουκάνικα με πουρέ και η δεύτερη είναι η πίτα του βοσκού, που του έμαθε να τη μαγειρεύει ο παππούς του και τη λατρεύει. Η πίτα αυτή αποτελείται από κιμά, αρακά, καρότα και κρεμμύδια και του θυμίζει τα παιδικά του χρόνια.

You may also like