Προετοιμασία για τον χειμώνα με skincode essentials

Καταλαβαίνω πως όλοι περιμένουμε τον χειμώνα ακόμη και αν δεν έρχεται ακόμη, φέτος πραγματικά μας έχει εκπλήξει και σίγουρα οι fans του καλοκαιριού θα κάνουν party by the beach. Παρόλο αυτά εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για οποιαδήποτε έκπληξη και αν μας προκύψει από άποψη καιρού γιατί πολύ φοβάμαι φέτος μήπως κόψουμε βασιλόπιττα με κοντομάνικα… Προσωπικά θα εξοπλιστώ για τις απότομες αλλαγές που θα έρθουν και θα ενισχύσω με τα κατάλληλα προϊόντααφού γνωρίζουμε πως το δέρμα μας χειμώνα και καλοκαίρι έχει περισσότερες απαιτήσεις. Ιδίως τον χειμώνα ξεραίνεται το δέρμα μας πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες περιόδους. Η σειρά που με εντυπωσίασε αυτή την εβδομάδα είναι της SKIN CODE ESSENTIALS.

Τρία βασικά βήματα:

  1. Βήμα πρώτο είναι να καθαρίζετε το πρόσωπο σας καθημερινά πολύ καλά είτε από το makeup είτε από το εξωτερικό περιβάλλον. Το Purifying Cleansing Gel θα σας εντυπωσιάσει με το αφρώδες αλλά και το μαλακό αέρινο αποτέλεσμα του. Θα καθαρίσει το δέρμα σε βάθος και θα αφαιρεί τον λιπώδη ιστό που περισσεύει.
  2. Η προστασία για την ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι το επόμενο βήμα. Η κυτταρική επανόρθωση η η ενίσχυση είναι ο οδηγός για την πρόωρη γήρανση έτσι η 24ώρη κρέμα της Scincode Cell Energiser Cream θα σας τονώσει η θα σας ολοκληρώσει με την πλούσια, βελούδινη υφή της επιτρέποντας στη επιδερμίδα σας να διατηρεί την σφριγηλότητα και την νεανική της όψη. Όλες μας το θέλουμε..
  3. Όσες έχουμε φύγει από την ηλικία των 30iesσίγουρα χρειαζόμαστε την σωστή αντιρυτιδική κρέμα νύχτας. Η Skincode Exclusive Cellular Anti-Aging Night Cream θα αναδομήσει με την κερατολυτική της δράση και θα βελτιώσει την πυκνότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Είναι αυτή  που κάνει την σημαντικότερη δουλειά μέσα στην νύχτα αφού παραμένει στο πρόσωπο μας περισσότερο από επτά ώρες σε ηρεμία και απορροφάτε ολοκληρωτικά!

Είναι σημαντικό να διατηρούμε την ισορροπία της επιδερμίδας μας καθημερινά όσο κουρασμένες και αν είμαστε η τουλάχιστον βιαστικές. Τα τρία αυτά βήματα μας χαρίζουν ελαστικότητα και ευεξία για την οποία πασχίζουμε να διατηρούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Μας βοηθάει να αισθανόμαστε υπέροχα με τον εαυτό μας και να θέλουμε να τον αγαπάμε όλο και πιο πολύ…

You may also like