Πόσο καλά πλένετε το πρόσωπό σας;

Η ρουτίνα πολλών γυναικών αλλάζει συνεχώς, με έμφαση στον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου. Οι ανάγκες στην περιποίηση και τα φυσικά συστατικά κερδίζουν έδαφος στην κοσμετολογία. Η χρήση όμως λάθος προϊόντων μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς, για αυτό χρειάζεται να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Λόγω της πανδημίας που ζούμε, έγινε πιο έντονη η αναζήτηση νέων προϊόντων και συστατικών με καταπραϋντικές και ενδυναμωτικές για την άμυνα του δέρματος ιδιότητες. Πόσο μάλλον στο ρόλο του καθαρισμού! Επιλέξαμε τέσσερα προϊόντα που θα σας αρέσουν και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας…

Hydrating cream – To -Foam Cleanser, CareVe

Ο αφρός καθαρισμού που αιχμαλωτίζει τα επίμονα υπολείμματα που θαμπώνουν την επιφάνεια του δέρματος και αφαιρεί τη συσσωρευμένη λιπαρότητα και το μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει το προστατευτικό φράγμα της επιδερμίδας.Η σύνθεση toyείναι κατάλληλη για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες και τα 3 απαραίτητα Ceramides προσφέρουν αρμονία, ενισχύοντας την απαραίτητη υγρασία στις διψασμένες περιοχές της επιδερμίδας. Τα αμινοξέα διατηρούν την επιδερμίδα προστατεύοντάς την από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες ενώ το υαλουρονικό οξύ, που είναι ένα υπέρτατο συστατικό, τονώνει την υγρασία, τη λάμψη και χαρίζει ελαστικό δέρμα.

Hyaluronic Aloe Gel, Garnier

Αυτό το δροσερό Gel καθαρισμού Hyaluronic Aloe αποτελείται από 96% συστατικά φυσικά συστατικά και έχει αποτελεσματική καθαριστική δράση ενάντια στη λιπαρότητα και τη ρύπανση ενώ παράλληλα κάνει τους πόρους λιγότερο ορατούς. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για τις ποιο ευαίσθητες.

Jowae Micellar Foaming Cleanser

Ένας αφρός καθαρισμού με μικύλλια, τις αντιοξειδωτικές φωτοφαινόλες και την αυτοκρατορική παιώνια.Καθαρίζει απαλά, αφαιρεί το μακιγιάζ και απομακρύνει τα σωματίδια των ρύπων χωρίς ναξηραίνει την επιδερμίδα. Παραμένει καθαρή, φρέσκια και λαμπερή. Δεν ερεθίζει τα μάτια και ικανοποιεί ακόμη και τις πιο ευαίσθητες. Με συστατικά φυσικής προέλευσης και σύνθεση χωρίς σαπούνι.

Ac- Norm Active Foam Plus, Frezyderm

Είναι ένας ενεργός αφρός καθαρισμού και περιποίησης, ο οποίος είναι κατάλληλος για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. Δεν απαιτεί τρίψιμο και αφαιρεί αποτελεσματικά το υπερβολικό σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ από την επιδερμίδα. Παράλληλα καταπολεμά την ανάπτυξη του P.Acnes και ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος (με ΑΗΑ). Αναστέλλει την ανάπτυξη φλεγμονών ενώενυδατώνει και μειώνει τη δερματική δυσανεξία, χάρη στον παράγοντα Deepsan που περιέχει, για άνεση και ευεξία της επιδερμίδας.

Good luck!

Featured image: unsplash.com/@kalosskin

You may also like