Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall

Την προηγούμενη Πέμπτη, η BMW iΧ άναψε…το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall!

Το Golden Hall φόρεσε τα γιορτινά του και προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους για να ξαναζήσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα!

Christmas Market @ Golden Hall!

Αυτά τα Χριστούγεννα οι funky καντίνες, που όλοι έχουμε αγαπήσει, φοράνε τα γιορτινά τους και δημιουργούν το πιο λαχταριστό Christmas Market! Χρώματα, λαμπάκια, μυρωδιές και γεύσεις μας προσκαλούν σε μία μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα να δοκιμάσουμε signature πιάτα με πλούσιο άρωμα και εναλλακτικές street food επιλογές, από τα αγαπημένα café και εστιατόρια του Golden Hall.

Από την προηγούμενη Πέμπτη, οι καντίνες των Cultivos, everest exclusive, Flocafe Espresso Room, Kayak, Pastis, TGI Fridays και Τυροκομείο Κωσταρέλου μας περιμένουν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, κάθε Παρασκευή και Σάββατο και τις Κυριακές (που είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα).

Η πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μας περιμένει και πάλι μόνο στο Golden Hall!

Ποιά είναι η BMW iX;

Γεννημένη από ένα όραμα. Φτιαγμένη για την ηλεκτρική κινητικότητα. H BMW iX αναπτύχθηκε με γνώμονα τη βιωσιμότητα. Εξασφαλίζει την οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων, σπορ ευελιξία και αυτονομία που αγγίζει τα 630 km. Με νέες ψηφιακές καινοτομίες, πρωτοποριακό στυλ και έμφαση στην πολυτέλεια… Η BMW iX ενσαρκώνει το μέλλον της ηλεκτροκίνησης με μία φρέσκια ερμηνεία της φιλοσοφίας Sports Activity Vehicle (SAV).

#THEiXmasTree #BMW

You may also like