Πώς αποκτούμε το πιο όμορφο beach body

Παραλία. Η μαγική λέξη για τους περισσότερους από εμάς το καλοκαίρι. Είτε φύγουμε είτε όχι, θα περάσουμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Εμείς συγκεντρωνόμαστε σε όλα τα μυστικά ομορφιάς και τις τεχνικές όπου θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την ανεμελιά των διακοπών. Η διάθεση γίνεται πιο χαλαρή και επηρεάζει σαφώς την εμφάνιση. Δεν υπάρχει τώρα χώρος για περιττά προϊόντα ομορφιάς… Αλλά μόνο για τις σωστές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την φυσική σας ομορφιά. Αποδεχόμαστε το σώμα μας, φροντίζουμε την επιδερμίδα μας. Επίσης προσπαθούμε να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή ώστε να αποκτήσουμε ευεξία και λάμψη. Τρείς συμβουλές για την περιποίηση της επιδερμίδας του σώματος ώστε να ανανεωθούμε ριζικά.

Νερό

Με τους σαράντα βαθμούς κελσίου είναι λογικό να αισθανόμαστε αρκετή δίψα . Όμως είναι επίσης πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε αρκετό νερό παρά αλκοολούχα ποτά ή χυμούς με αρκετά ζάχαρα. Το μαγικό κλειδί για καθαρή επιδερμίδα, χωρίς ίχνη κυτταρίτιδας είναι να καταναλώνουμε αρκετό νερό χωρίς να αποζητούμε υποκατάστατα.

Απολέπιση

Είναι σημαντικό να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα μια φορά την εβδομάδα, το CAUDALIE Crushed Cabernet Scrub  θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα μετά την χρήση των αντηλιακών αυτή τη περίοδο.  Με ένα ελαφρύ μασάζ θα καταφέρεται να επανεκινήσετε το δέρμα σας καθώς με αυτόν τον τρόπο θα ανανεωθεί επίσης η κυκλοφορία του. Εξάλλου αυτή η διαδικασία βοηθάει την επιδερμίδα να μειώνει την κατακράτηση νερού που επιδεινώνει την κυτταρίτιδα. Σε συνδυασμό με Vinosculpt Lift & Body Cream – Ingredients θα έχετε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε για την τέλεια, λεία επιδερμίδα.

Καλοκαιρινή διατροφή

Ξέρουμε ότι η κυτταρίτιδα είναι ένα σημάδι ότι αυτό που τρώμε δεν έχει μεταβολιστεί σωστά. Ένας συνδυασμός ισορροπημένης διατροφής – απαλλαγμένη από κορεσμένα λίπη και άσκησης στο νερό, μπορεί να βοηθήσει ώστε να μην σας εμφανιστεί ποτέ η όψη του φλοιού πορτοκαλιού στις επίμαχες ζώνες!

Αποτοξίνωση, περιποίηση, αγάπη για τον εαυτό μας… Ό,τι χρειαζόμαστε για αυτό το καλοκαίρι.

Featured image : unsplash.com/@chrisjoelcampbell

You may also like