Πώς βρίσκουμε το κατάλληλο make up

Όταν πρόκειται για το καθημερινό μακιγιάζ, το makeup είναι ένα προϊόν που πιθανότατα έχετε στο οπλοστάσιό σας. Αλλά με τόσους πολλούς τύπους προϊόντων εκεί έξω, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το καλύτερο για τον δικό σας τύπο δέρματος, για να μην αναφέρουμε το να βρείτε την τέλεια απόχρωση για να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας. Εάν χρησιμοποιείτε σκουρότερο τόνο, το χρώμα δεν θα ενοποιηθεί σωστά και θα φαίνεται άσχημο. Ειδικά σε σημεία όπως το σαγόνι και το στήθος. Εάν χρησιμοποιείτε μια σκιά που είναι πιο ανοιχτή, αντιμετωπίζετε ένα παρόμοιο πρόβλημα εκτός από την εμφάνιση μιας περισσότερο χλωμής επιδερμίδας σε σχέση με το επιθυμητό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εύρεση της τέλειας αντιστοίχισης, είναι τόσο σημαντική, αλλά γιατί η διαδικασία πρέπει να είναι τόσο περίπλοκη; Τα καλά νέα είναι ότι σας παρουσιάζουμε όσα πρέπει να ξέρετε για την επιλογή της ιδανικής σκιάς του makeup, για να ολοκληρώσετε το επόμενο μακιγιάζ σας!

Ένας σίγουρος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή απόχρωση, είναι να ρίξετε μια ματιά στη σαγόνι σας. Το χρώμα συνδυάζεται άψογα με το λαιμό σας ή φαίνεται διαφορετικό; Εάν η απάντηση είναι η τελευταία, θα χρειαστείτε κάποια βοήθεια για να βρείτε τη σωστή βάση για τον τόνο του δέρματός σας. Μπορεί να είστε σε θέση να γνωρίζετε εκ των προτέρων εάν έχετε μια ανοιχτή, μεσαία, ή σκούρα απόχρωση επιδερμίδας, αλλά λαμβάνοντας υπ ‘όψιν σας τις δεκάδες υποαποχρώσεις, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε το προϊόν στο εσωτερικό του καρπού σας. Εάν έχετε πράσινες φλέβες, πιθανότατα ανήκετε στους θερμούς τόνους. Εάν έχετε μπλε ή μοβ φλέβες, πιθανότατα ανήκετε στους ψυχρούς.

1. Εάν έχετε μεικτό δέρμα, δοκιμάστε ένα cushion makeup. Μια υγρή φόρμουλα που δεν θα κολλήσει στις ξηρές περιοχές του δέρματός σας είναι ιδανική. Δοκιμάστε το καινοτόμο Double Wear cushion stick της Estee Lauder,που συνδυάζει υγρό make up και εργαλείο εφαρμογής σε ένα. Αναμιγνύετε με το ειδικό σφουγγαράκι και εφαρμόζετε με ένα άγγιγμα. Η επιδερμίδα σας αποκτά άμεση ενυδάτωση με λαμπερό και αψεγάδιαστο nude που διαρκεί 8 ώρες.

2. Εάν έχετε κανονικό δέρμα, δοκιμάστε τη μορφή του stick. Αν και είστε αρκετά τυχεροί, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε μορφή makeup θέλετε, σας συνιστούμε το stick, δεδομένου ότι είναι εύκολο στην εφαρμογή του και αρκετά συμπαγές για να ταξιδέψει μαζί σας παντού. Το Lancôme Teint Idole Ultra Stick, προσφέρει φυσικό ματ φινίρισμα και είναι εύκολο στην εφαρμογή. Η καινοτόμος σύνθεσή του δίνει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας μια εκπληκτική κάλυψη και τέλειο αποτέλεσμα. Δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ χαρίζει εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση. Έχει διάρκεια έως 24 ώρες, καθώς τα πολυμερή που περιέχει απορροφούν τη λιπαρότητα και το καθιστούν σταθερό.

3. Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήστε ένα makeup που έχει φτιαχτεί για εσάς. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλούς διαφορετικούς τύπους, όπως υγρού, σκόνης, κρέμας κλπ. – αλλά αναζητήστε λέξεις όπως μη-σμηγματογόνο, oil free, χωρίς άρωμα, ή χωρίς paraben, τα οποία έχουν λιγότερες πιθανότητες να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Σας προτείνουμε το True Match. Σε 17 φυσικές αποχρώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στον τόνο και τους υποτόνους της επιδερμίδας σας. Μεγάλο εύρος αποχρώσεων, από την πιο ανοιχτή στην πιο σκούρα και από τους πιο ζεστούς στους πιο ουδέτερους και ψυχρούς τόνους. Χάρη στη λεπτόρρευστη, κρεμώδη υφή του,  προσαρμόζεται απόλυτα στο χρώμα της επιδερμίδας σας, καλύπτοντας όλες τις ατέλειες.

4. Εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, δοκιμάστε ένα ματ makeup. Μια φόρμουλα μακράς διάρκειας μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε το μακιγιάζ σας στη θέση του, ενώ ένα ματ φινίρισμα μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της υπερβολικής λάμψης. Το All Nighter Liquid Makeup προσφέρει απόλυτα σταθερό μακιγιάζ, που διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκτός από εξαιρετικά σταθερό, το υγρό foundation της Urban Decay διαχέει το φως, καλύπτοντας ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ατέλειες. Η ευχάριστη αδιάβροχη σύνθεσή του χαρίζει στην επιδερμίδα άψογη ματ εμφάνιση, φυσικό αποτέλεσμα και τέλεια κάλυψη, ενώ δεν περιέχει parabens. Και η ευρύτατη γκάμα αποχρώσεων του εγγυάται ότι μία από τις 24 αποχρώσεις θα είναι η ιδανική για εσάς!

You may also like