Πώς η Angelina Jolie μεταμορφώνεται μέσα σε 35” σε Maleficent

Στις κινηματογραφικές αίθουσες ακόμα προβάλλεται η ταινία ‘’Maleficent: H Δύναμη του σκότους’’. Για ακόμα μία φορά πρωταγωνιστεί η Angelina Jolie και κάθε φορά που την βλέπουμε στην οθόνη αναρωτιόμαστε τα ίδια πράγματα: Πόσοι άνθρωποι απασχολούνται για το τελικό look της Maleficent; Στα μάγουλά της βάζει επιθέματα; Πως τοποθετούν αυτά τα μαύρα κέρατα στο κεφάλι της;

Στο βίντεο που ακολουθεί μέσα σε 35 δευτερόλεπτα θα δεις πως η Angelina μεταμορφώνεται σε Maleficent (και η αλήθεια είναι ότι φαίνεται να το απολαμβάνει)

3+1 πράγματα που δεν ήξερες για το make over της Angelina Jolie:

1. Αυτό που παρατηρείς αρχικά στο πρόσωπο της Maleficent είναι τα έντονα αλά Lady Gaga ζυγωματικά. Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο concept το πήρε προσωπικά και επικοινώνησε η ίδια με τον ειδικό για μακιγιάζ εφέ Rick Baker. Τον έφερε σε επαφή με τον προσωπικό της μακιγιέρ Toni G και κάθε μέρα δούλευαν για να βγουν όλο και πιο τέλεια τα ζυγωματικά της.

2. Η ”αυθεντική” Maleficent στα κόμικς έχει πράσινη επιδερμίδα. Οι υπεύθυνοι όμως της ταινίας θεώρησαν ότι με αυτόν τον τρόπο η κινηματογραφική Maleficent θα ήταν αποκρουστική. Γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να της δώσουν μια αψεγάδιαστη, σχεδόν τέλεια λευκή επιδερμίδα.

3. Για να βρουν την τέλεια απόχρωση του κόκκινου κραγιόν, δοκίμασαν αμέτρητες αποχρώσεις. Δεν ήθελαν ούτε να φαίνεται πιο ροζ ούτε πιο πορτοκαλί. Σε κάθε γύρισμα χρειάζονταν 3 κόκκινα κραγιόν συνολικά.

4. Τα creepy μάτια και οι χρωματιστοί φακοί της Maleficent, οι υπεύθυνοι του μακιγιάζ, τα εμπνεύστηκαν από μια συγκεκριμένη πέτρα, την labradorite.

You may also like