Σαλάτα με καλαμπόκι, κολοκυθάκια & παρμεζάνα

ΥΛΙΚΑ:
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
4 κολοκυθάκια, κομμένα σε κύβους
1 φλιτζάνι καλαμπόκι είτε κατεψυγμένο είτε από κονσέρβα
1/4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
1/4 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1/4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Χυμός από 1 lime
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φύλλα φρέσκο κόλιαντρο
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα,αναλόγως τη γεύση που θέλετε

IMG_4231editΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο στο τηγάνι και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά για περίπου 1 λεπτό.
Προσθέστε τα κολοκυθάκια, καλαμπόκι, βασιλικό, ρίγανη και θυμάρι, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια για περίπου 3-4 λεπτά. Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι, για τη γεύση. Ρίξτε τον χυμό λάιμ και τον κόλιανδρο.
Σερβίρετε αμέσως,αφού γαρνίρετε με παρμεζάνα.
Πηγή: εδώ

You may also like