«Maleficent 2» και Angelina Jolie επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη

Αυτό είναι ένα sequel που σίγουρα δεν πρόκειται να χάσουμε!

Αν είστε λάτρεις των παιδικών ταινιών και κυρίως της Disney, τότε θα έχετε ήδη καταλάβει τον ενθουσιασμό που βιώσαμε, όταν έφτασαν στα αυτιά μας τα νέα για το sequelτης Μαγκούφισσας ή αλλιώς «Maleficent». Όχι βέβαια κι ότι απορήσαμε, αφού η πρώτη ταινία ξεπέρασε στο box office τα 758 εκατομμύρια δολάρια κι έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές που έχει κάνει ποτέ η Disney.
Η Angelina Jolie, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της τον προηγούμενο μήνα, επιβεβαίωσε την επιστροφή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Maleficent,ενώ ένας από τους σκηνοθέτες της ταινίας «Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales», ο Joachim Ronning, αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στη δημιουργική ομάδα, που ήδη έχει αρχίσει να δουλεύει το πρότζεκτ. Ο Νορβηγός σκηνοθέτης, μετά την επιτυχία των Πειρατών της Καραϊβικής, όπως ήταν αναμενόμενο, είδε τις επαγγελματικές προτάσεις να συσσωρεύονται, έχοντας ήδη κλείσει, πέρα από τη συμφωνία με τη Disney, άλλες δύο ταινίες, τη μεταφορά του τελευταίου βιβλίου του Michael Crichton κι ένα project με όνομα «Origins».

Για το σενάριο θα συνεργαστούν η Linda Woolverton, σεναριογράφος του πρώτου «Maleficent», κι ο Jez Butterworth, σεναριογράφος του James Bond, δημιουργώντας μία dream team για το επόμενο φιλμ, που αναμένεται να αρχίσει τα γυρίσματα στις αρχές του 2018.
Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε την ταινία του 2014, που για πρώτη φορά μας γνώρισε την εναλλακτική ιστορία της Ωραίας Κοιμωμένης κι την εκδοχή της αδικημένης Μαγκούφισσας:

You may also like