“Σπίτι με το MEGA” με την Πέγκυ Ζήνα

H Πέγκυ Ζήνα έρχεται το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA» για μια αξέχαστη βραδιά με ερωτική ατμόσφαιρα, συγκίνηση και υπέροχες μελωδίες.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια με τη γοητευτική φωνή και τις μεγάλες επιτυχίες, έχει ετοιμάσει αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι. Θα απολάυσουμε όλοι μαζί τραγούδια που έχουν σημαδέψει την καριέρα της.

H Πέγκυ Ζήνα υμνεί τον έρωτα σε μία ξεχωριστή βραδιά μαζί με αγαπημένους καλεσμένους. Θα κάνει συγκινητικές αναφορές σε καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και την έχουν επηρεάσει.        Θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Ματώνω», «Εγώ τα σπάω», «Μη ρωτάτε», «Νόημα» … Αλλά και το «Μόνη καρδιά», και το «Μου λείπεις» . Σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση,θα μας παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο «Ψυχή της αγάπης». Η μουσική είναι του Δήμου Αναστασιάδη και οι στίχοι της Νίκης Παπαθεοχάρη.

Δίπλα της θα βρεθούν για μοναδικά ντουέτα και εκπλήξεις ο πολύ καλός φίλος της και «Το καλύτερο παιδί», Γιάννης Πλούταρχος… Αλλά και ο Γιώργος Κακοσαίος, τον οποίο η Πέγκυ Ζήνα γνωρίζει από μικρό. Special guest ο Νίκος Τουλιάτος και η ομάδα του ΗΧΟΔΡΑΣΗ, που θα παρουσιάσουν με την Πέγκυ Ζήνα μία αναπάντεχη μουσική σύμπραξη.

#SpitiMeToMega

You may also like