Στην αναζήτηση των ξωτικών (και του x-box360) στο Smart Park…

Ένα πράγμα θα σας πω! Αν είστε στην Αττική, αυτές τις μέρες, κι ακόμα καλύτερα -αν έχετε παιδιά- μην τυχόν και δεν επισκεφτείτε το Smart Park που βρίσκεται στα Σπάτα και είναι το μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα!

Χθες όλη την ημέρα ήμασταν εκεί με τον Παύλο και δεν καταλάβαμε πώς πέρασε η ώρα! Τραμπολίνο, ξωτικά, παγωτό και φυσικά ατελείωτα ψώνια ήταν στο πρόγραμμα!

Οι φωτογραφίες τα λένε όλα…Ψάξαμε για ξωτικά μέσα στο τεράστιο -υπέροχα στολισμένο- Χριστουγεννιάτικο δέντρο…

τελικά τα είδαμε να κάνουν παρέλαση κατά μήκος του πάρκου…

smart park 4a

όπου ο Παύλος δέχτηκε μία τεράστια αγκαλιά από την καλικατζαρίνα Ελεάννα!

smart park 1

Λίγο αργότερα “έπαιζαν” με τους μεγάλους το παιχνίδι του “ψάξε, βρες, κέρδισε” με “έπαθλο” ένα x-box360! Αν ζηλέψατε, δεν έχετε παρά να πάτε μία βόλτα στο Smart Park και μπορεί να είστε εσείς ο επόμενος τυχερός. Απ’ ότι άκουσα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, την παράσταση κλέβουν τα ξωτικά, παρελαύνοντας προς το κεντρικό stage με ακροβατικά και χορευτικά νούμερα όπου θα διοργανώνουν διαδραστικούς διαγωνισμούς με δώρα κονσόλες Xbox360! Τι λέτε;

smart park7

Στη συνέχεια ο Παύλος έκανε τραμπολίνο αλλά και “πέταξε” ψηλά στον αέρα και το ευχαριστήθηκε απίστευτα!

smart park5a

 

Εννοείται ότι χαιρέτησε και τον Iron Man έξω από το Jumbo, ενώ η βόλτα τελείωσε με ένα εκπληκτικό παγωτό από το chill-box! Εσείς σκέφτεστε κάποιο καλύτερο τρόπο να περάσετε μία από αυτές τις ηλιόλουστες μέρες;

IMG_0437a

Να σας ενημερώσω ότι στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του, το Smart Park φιλοξενεί όλες τις γνωστές αλυσίδες value for money καταστημάτων μόδας και εστίασης. To άφθονο πράσινο και τα 300 στολισμένα δέντρα που κοσμούν τα 90.000 τ.μ του είναι ιδανικά για να κάνετε τις βόλτες σας με άνεση και να αφήσετε τα παιδιά σας να παίξουν και να διασκεδάσουν στην πλατεία, την παιδική χαρά ή τον Χριστουγεννιάτικο παιδότοπο 11.000τ.μ. που διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από εντυπωσιακά παιχνίδια για παιδιά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Smart Park στα Σπάτα (δίπλα στο Εκπτωτικό Χωριό)

Εύκολη πρόσβαση από την Αττική οδό (έξοδος 16Ρ)

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-6635982

http://www.smartpark.com.gr/

https://www.facebook.com/SmartPark.com.gr/

You may also like