Στην καρδιά του φθινοπώρου με στυλ!

               Φτάνουμε στα μισά του Οκτώβρη και τώρα πια μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως έχουμε μπει στο φθινόπωρο… με τα χίλια! Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως έχουμε εμπόδια μπροστά μας από το να απολαύσουμε την κάθε στιγμή, ειδικά μετά από μία απαιτητική μέρα στη δουλειά. Οπότε… τι φοράμε αυτήν την δροσερή μέρα του Οκτώβρη;

               Η νέα συλλογή των Marks&Spencer έχει μία πληθώρα κομματιών που θα μας βοηθήσουν αν υποδεχτούμε την cozy αύρα του φθινοπώρου. Για αυτήν την εβδομάδα επιλέγουμε μία mini φούστα με ένα girlie pattern με καρδιές και την συνδυάζουμε με αυτό το χουχουλιάρικο πουλόβερ σε απαλή ροζ απόχρωση.

               Μπορεί το pattern της φούστας να μας περιορίζει στην επιλογή ενός καλσόν με εντυπωσιακό σχέδιο, όμως τα Calzedonia ποτέ μας ποτέ δε μας αφήνουν… ξεκρέμαστες! Έτσι αυτό το καλσόν με εφέ κάλτσας θα εντείνει τον παιχνιδιάρικο τόνο του outfit!

               Δε χρειαζόταν να μετακομίσω για να παραδεχθώ πως αυτά τα vintage style μποτίνια είναι η αδυναμία μου! Και να που ο Tsakiris Mallas ικανοποιεί αυτό το γούστο με τα Ragazza μποτάκια!

            

               Ενώ για τα προσωπικά μας είδη, αυτή η κροκό τσάντα ώμου Valentino που θα βρούμε στον Tsakiris Mallas είναι ό,τι πρέπει για να “στριμώξουμε” άλλη μία γεμάτη μας μέρα!

           

               Με αυτά τα αξεσουάρ… “It’s Another Day Of Sun”!

               Ακόμη κι ένα αξεσουάρ από μόνο του μπορεί να μεταμορφώσει ένα look. Κι αυτές οι υπέροχες στέκες της αγαπημένης μας Κατερίνας Καμίση για το 2K10 Creations αποτυπώνουν ακριβώς αυτή μου την πεποίθηση! Κι αν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι ακόμη, νομίζω πως ένα από αυτά τα πανέμορφα δαχτυλίδια αρκεί για να απογειώσει την εμφάνισή μας!

               Δε θέλουμε να κρυώσουμε, βεβαίως, οπότε από τα Marks&Spencer δεν παραλείπουμε να προμηθευτούμε ένα ζεστό τζάκετ. Μάλιστα το προτιμούμε και σε αυτήν την (ομολογουμένως) γλυκιά απόχρωση του πάγου!

        

               Τέλος, μετά από μία έντονη μέρα, η επιδερμίδα μας χρειάζεται και την απαραίτητη υποστήριξη. Καλό είναι, λοιπόν να φροντίζουμε στο πρόγραμμά μας να εντάσσουμε δύο φορές την εβδομάδα την extra φροντίδα της με τη βοήθεια της Instant Detox Mask Vinergetic C+ της Caudalie. Απλώνοντας ένα λεπτό στρώμα της μάσκας σε καθαρό πρόσωπο για μόλις δέκα λεπτά θα διαπιστώσουμε πως η επιδερμίδα μας είναι απαλλαγμένη σε σημαντικό βαθμό από ρύπους και νεκρά κύτταρα χάρη στη σύνθεση ροζ αργίλου, εκχυλίσματος σταφυλιού και καφεΐνης. Αποτέλεσμα; Επιδερμίδα καθαρή, ξεκούραστη που εκπέμπει υγεία!

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive!

               Cheers!

Featured image: unsplash.com/@tamarabellis

You may also like