Στη νέα σειρά του Netflix θα πρωταγωνιστεί ο Paul Rudd και ο… Paul Rudd

Το Netflix είναι η πλατφόρμα που τον τελευταίο καιρό αποτελεί βασικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η λίστα με τις αναρίθμητες ταινίες και σειρές που περιλαμβάνει στο αρχείο της είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες και τα γούστα κάθε θεατή και η συνεχής ανανέωση της ροής αρκεί για να γίνει το αναπόσπαστο αξεσουάρ στη ζωή μας.

Πλέον, η δημοφιλία του έχει αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που διάσημα αστέρια του Hollywood συμμετέχουν στις σειρές και στις ταινίες που κυκλοφορεί, κάνοντας τους χρήστες να περιμένουν με κομμένη την ανάσα για τα πρότζεκτ που βρίσκονται στο μελλοντικό του πρόγραμμα.

Αυτήν τη φορά, ένας ηθοποιός έρχεται κατευθείαν από το σύμπαν της Marvel, που τον είχαμε γνωρίσει μέσα από τον ρόλο του Ant-Man για να πάρει τα ηνία στην επόμενη σειρά του Netflix. Ο λόγος για όχι άλλον από τον Paul Rudd, που θα πρωταγωνιστήσει στο «Living With Yourself».

Εκεί, θα υποδυθεί τον Miles, έναν άντρα που παλεύει, από τη μία, με την εργασιακή του ζωή και, από την άλλη, με τον γάμο του. Ένας συνάδελφος τον πληροφορεί σχετικά με μία θεραπεία spa που υπόσχεται να τον κάνει ένα καλύτερο άτομο και τελικά ανακαλύπτει ότι έχει αντικατασταθεί με μία νέα εκδοχή του εαυτού του.

Επομένως, πρόκειται να δούμε τον Rudd να υποδύεται δύο χαρακτήρες, κάτι που μας θύμισε Dr. Jekyll και Mr.Hyde, αλλά σε μία πολύ πιο ελαφριά του εκδοχή.

Η σειρά θα αποτελείται από 30λεπτα επεισόδια και θα ξεκινήσει την προβολή της στις 18 Οκτωβρίου.

You may also like